jedem 7 puta dnevno,moja ishrana se sastoji od mesa pirinca kuvanog povrca,voce neshto nevolim riba, i gomilu raznih suplemenata, ali mi je drago da cujem mishljenje profesionalaca, i jako ih poshtujem i zato sam i doshao na ovaj forum jer je svetski i u fullu je
Citat: Kaciga Februar 09, 2010, 05:58:50 pre podnejedem 7 puta dnevno,moja ishrana se sastoji od mesa pirinca kuvanog povrca,voce neshto nevolim riba, i gomilu raznih suplemenata, ali mi je drago da cujem mishljenje profesionalaca, i jako ih poshtujem i zato sam i doshao na ovaj forum jer je svetski i u fullu jekaciga bruda jel si iz novog sada?
Citat: Naturalni Februar 10, 2010, 10:08:37 pre podneCitat: Kaciga Februar 09, 2010, 05:58:50 pre podnejedem 7 puta dnevno,moja ishrana se sastoji od mesa pirinca kuvanog povrca,voce neshto nevolim riba, i gomilu raznih suplemenata, ali mi je drago da cujem mishljenje profesionalaca, i jako ih poshtujem i zato sam i doshao na ovaj forum jer je svetski i u fullu jekaciga bruda jel si iz novog sada?Ili iz Beochina?!
Ljudi jos nesto,otkad sam poceo sa ovakvom ishranom pijem nenormalne kolicine vode.Mislim da ko sta radi ja pijem vodu,i jednostavno sam stalno zedan.