Misko, gadno si se ti istripovao da si masan... Da sam ja na tvom mestu, ja bih raspalio po masi, pa sve da prsti oko mene...
kakva crna definicija, samo cepaj masu, nece ti nista ostati posle definicije.
Citat: PEJABG Februar 10, 2010, 12:17:17 pre podnekakva crna definicija, samo cepaj masu, nece ti nista ostati posle definicije.Sta ostane ostalo je.
ako uradis definiciju bices kao tapacirani kostur
Citat: Miki90Bg Februar 10, 2010, 12:59:11 pre podneCitat: PEJABG Februar 10, 2010, 12:17:17 pre podnekakva crna definicija, samo cepaj masu, nece ti nista ostati posle definicije.Sta ostane ostalo je. posle defke cemo te okaciti na ofinger;)druze jedi kvalitetno pa ces da vidis kako se menjaju oblici,a ako uradis definiciju bices kao tapacirani kostur
to je pozitivan stav Poslušaj naturalnog, treniraj i jedi a ima vremena za DEFINICIJU
druze kakva defka radi masu pa iduce godine defku dok nabaci jos kg sta bi sad da definises???
Citat: breshahils Februar 10, 2010, 12:38:35 posle podne to je pozitivan stav Poslušaj naturalnog, treniraj i jedi a ima vremena za DEFINICIJU Ja ovo ne dozivljavam kao defku Ja ovo dozivljavam kao skidanje sala koje mi smeta, demoralise me itd Tako da sta god da se desi opet cu biti bolji nego pre 2 meseca Citat: BuKi_pit Februar 10, 2010, 12:41:11 posle podnedruze kakva defka radi masu pa iduce godine defku dok nabaci jos kg sta bi sad da definises???Hocu da skinem svo salo sa stomaka i butina i da opet imam struk ~75 kao i pre 2 god To mi je cilj
Citat: Miki90Bg Februar 10, 2010, 12:52:08 posle podneCitat: breshahils Februar 10, 2010, 12:38:35 posle podne to je pozitivan stav Poslušaj naturalnog, treniraj i jedi a ima vremena za DEFINICIJU Ja ovo ne dozivljavam kao defku Ja ovo dozivljavam kao skidanje sala koje mi smeta, demoralise me itd Tako da sta god da se desi opet cu biti bolji nego pre 2 meseca Citat: BuKi_pit Februar 10, 2010, 12:41:11 posle podnedruze kakva defka radi masu pa iduce godine defku dok nabaci jos kg sta bi sad da definises???Hocu da skinem svo salo sa stomaka i butina i da opet imam struk ~75 kao i pre 2 god To mi je cilj ma to si ti samo umislio da imas stomak
moze da se desi da kao i @tunas na dijeti jos i dobijem misicnu masu