Citat: IGI900 Februar 07, 2010, 09:39:56 posle podneMa kakva dijeta, trebaju ti misici, samo polako i i ma vremena za dijetu. mislim da je IGI900 u pravu, jer ja sam npr pre godinu dana odradio rotacije UH i sve je to lepo islo kao sto je Pedja i opisao, stvarno rezultati su nerealno brzo dolazili (topljenje masnih naslaga) ali fazon je sto ja tada "malo" nisam imao pojma, posto sam na pocetku te dijete imao samo 75kg i na kraju sam zavrsio sa 69kg, jeste da sam se izdefinisao ali previse sam sitan bio, posto ipak sa 75kg ja nisam mogao imati bog zna koliko misicne mase, i ono sto je ostalo posle dijete nije bilo ono sto sam ocekivao, zakljucak je da sam prvo trebao duuuugo da nabacujem misicnu masu pa tek onda da radim tu dijetu, ali jbg...tada nisam imao pojma...
Ma kakva dijeta, trebaju ti misici, samo polako i i ma vremena za dijetu.
Mislim da ne treba da koristis kreatin.
Inace posto ste mi ukazali na onu rotaciju od sutra krecem sa tim Ishrana bi izgledala ovako Dan 1,2,31. 5 jaja2. Meso + salataTrening3. Merica i po wheya + 30gr dextroze i da li da koristim kreatin dok sam na ovoj dijeti?4. Meso + salata5. Posni sirTako da je to 5 obroka sa po ~30gr proteina sto otprilike zadovoljava 2gr po telesnoj teziniPosto utorkom ne treniram i ne koristim suplementaciju posle 4 obroka bi isao jos jedan meso + salataSreda bi mi bila ista kao ponedeljak.Dani 4 i 51. 5 jaja2. Meso + 100gr pirinca3. Meso + salata4. Posni sirposto 5 dana treniram isao bih sve to samo plus dextroza i whey posle treningaDani 6 i 7 Smanjcu unos proteina i jescu ovsene za dorucak i pirinac uz obroke tako da ispostujem unos proteina i UH
sta ti ovde rotiras??
dex ne racunaj on je transportonda kako ides sa UH,200,100,0,150,50,200ili 0,0,0,100,100,240,240
dex ne racunaj on je transport
Citat: Naturalni Februar 08, 2010, 12:49:01 posle podnedex ne racunaj on je transport??...dextroza je prost ugljeni hidrat i kao takav izaziva jako lucenje insulina..kakav je on transport? Insulin je taj koji radi sve sto se tice "transporta"...Ako se dex ne racuna..onda ne bi trebalo ni da se vodi racuna na kolicinu unetog istog tog dex-a..pa bi onda po ovoj teoriji mogli da unosimo i po 200-300 gr jer se on ne racuna?Po ovome je onda svaki prost ugljeni hidrat koji je po glikemijskom rangu sa dextrozom - transport..pa ne bi trebali da ih racunamo?
Ja nisam racunao dex dok sam bio na carb rotatiom dijeti.