Cisto sumnjam da mozes naci u marketima nista osim brazilska pa bila ona 1,6e ili 5e. Ko ti garantuje da su domaca da na njih mozda ne pise NO FROM BRAZIL sve je to iz brazila bez obzira na cijenu...
Monteziv je dobio novog vlasnika, i izbacio jedan kontingent, ali su izgleda pukli, ista firma je godinama ranije radila i gotovo svugdje je bilo njihovih proizvoda, fileti su bili oko 6 eura kg u maloprodaji, a ko nije bio lijen da prodje do fabrike u Niksicu, koje je jako moderna, mogao je da prodje i povoljnije, kao i da kupi svjezu piletinu i da je onda sam zamrzne. Skoro sam sretao po prodavnicama jos neke domace proizvodjace sa slicnom cijenom, a Voli uvozi ogrmone kolicine Cekinove piletine i Vindonove curetine, u njihovim marketina ima, ajde da kazem, i svjeze petkom. To su skuplje varijante od ovih domacih proizvodjaca. Na svakoj pise ko je proizvodjac i da su pregledane od stane nadleznih institucija, tako da ne viidm cemu ova prica oko brazilske piletine, koju ja licno po marketima nijesam vidio dugo, nijesmo kauboj drzava, pa da se ne moze saznati sta se uzima u regularnim prodavnicima.
Tunjevina koju pomines je vjerovatno La Perla Superiore, odlicna tuunjevina, veliki komadi, koju u najluksuznijim restoranima koriste za svoja jela... mana joj je sto je u sojinom ulju.