Pozz svima,
Za pocetak da pohvalim forum, savrsen je za sve koje pocinju i za sve koji su vec donekle stigli, cini mi se da postoji odgovor na svako pitanje koje se moze postaviti !!!! Ali, kako sam ja relativni pocetnik u svemu ovome, opet bih zamolila nekog strucnijeg za malu pomoc, dakle:
Redovan sam posetilac teretane vec nekih godinu dana, imala srecu da naidjem na nekog ko ce mi pomoci u samom startu da ne gresim puno, ali opet bih sve to proverila sa vama svima:
1. trening mi je: pon grudi-biceps-kardio
uto kardio-trbusnjaci
sre ledja-triceps-kardio
cet noge-trbusnjaci
pet ramena-kardio
uglavnom radim 2-3 vezbe po partiji, 3-4 serije po 15-20 ponavljanja, pa je pitanje jel ovo ok? i trebam li sta promeniti?
2. ishranu sam uglavnom sredila, sa povremenim cheatovima, ali i to cu uskoro izbaciti.
Dorucak: ovsene uz jogurt sa 0% i sa dodatkom 1 jabuke(recimo, ili nekog drugog voca, kivi ili nesto slicno, koliko da promenim ukus)
Rucak: piletina ili tunjevina, kombinacije povrca(sve to kuvano bez dodatka masti), i ovde ide integralni pirinac
Vecera: ella sa nekim povrcem, jaja
Pitanje: trebam li sta da promenim, medjuobroci su mi uglavnom neko voce(opet jabuka recimo), sta bih mogla drugo da ubacim kao medjuobrok i da li da krenem sa upotrebom whey ili ne?
Da napomenem da su mi treninzi obicno prepodne 11-12:30 ili retko popodne 17-18:30.
Nadam se da vas nisam sve previse smorila svim ovim pitanjima, nadam se odgovoru !!!!!