Mozes da od ovsenih napravis brasno za palacinke....sameljes ih u elek. mlinu za kafu...umutis klasicno, a umesto mleka stavis kiselu vodu...ukus je skoro isti....
Buldog@opaaaaaa, znači jaja radenska i ovsene samljeveno? I pečeš tanko ko palačinke onda znači?
ladno pre mesec dana mi je ovo palo na pamet al nisam znao jel je primenjivo u praksi, ovo sad ima da isprobam!
Citat: tunas Januar 23, 2010, 02:57:55 posle podneladno pre mesec dana mi je ovo palo na pamet al nisam znao jel je primenjivo u praksi, ovo sad ima da isprobam!Primenljivo i ukusno...
Ja ih sameljem u profi blenderu koji napravi brashno za par sekundi, pa onda pravim hljeb od njih
Citat: The_Bulldog Januar 23, 2010, 02:58:55 posle podneCitat: tunas Januar 23, 2010, 02:57:55 posle podneladno pre mesec dana mi je ovo palo na pamet al nisam znao jel je primenjivo u praksi, ovo sad ima da isprobam!Primenljivo i ukusno... Ja ih sameljem u profi blenderu koji napravi brashno za par sekundi, pa onda pravim hljeb od njih, mislim ne ja vec ljepsha polovina:)