tvar je u tome sto on ne vrsi nikakvo nasilje nad kicmom (pomjeranje prsljenova i sl.) vec se radi o odredjenoj smjesi kojom tretira kicmu i koja u osnovi ima zadatak da obnovi koliko je moguce diskov prsten koji je ostecen.
cek cek cek
dali ti odista verujes da postoji neka cudotovrona kremica koja preko koze.body fat i misinog tkiva ima mogucnost da..ajd da ne pricam o tome kako moze da VRATI iscuerli diskus na mesto jer je to u domenu naucne fantastike,vec da pitam osnovno a to je dali ti odista verujes da znaci postoji tako neka kremica koja moze da pomgone pi obnovi ostecenog sundjerastog tkiva zvanog DISKUS???
ne mogu da verujem u ovo..
odista sam sada siguran da bi ipak trebalo da procuis knjigu i da u stvari vidis kako stvai stoje
Sta sam zapravio trazio od vas na ovom forumu je to da mi predlozite najkvalitetnije vjezbe pomocu kojih bih ojacao donji dio ledja a da pri tom sto manje opteretim samu kicmu.
a ja o ovome celo vreme prica i ovo je nemoguce dati nekome tj predlog ko ima ostecenje kicme bilo kog stepena iz razloga sto i jedan jedini pogresan pokret moze da dovede do katastofalnih posledica a ujedno vezbe su jedini nacin da se spreci operacija i zivi koliko toliko normlano sa tim.
tebi treba neko ko se potpuo razume u ovu tematiku i da te prati prilikom tvog trerninga barem prvih 15 dana dok sene utvrde vezbe koje tebi odgovraju,putanja pokreta koom mozes da izvodis neke vezbe itd itd itd itd
a da ti ovde neko kaze..radi to i to u toliko i toliko ponavljnja...TO JE NEMGOUCE...na zalost....
znaci..prvo neko ko se razmume i ko je imao iskustva sa tom i takvom povredom pa onda dalje