Instaliraj flash player a u registri editoru koji pokreces iz run-a koji se nalazi u start-u napises regedit i sve sto ti se zove mozila i opera obrises i mirna backa. Morace da ti instalira pretrazivace. Daj neki print screen problema.
problem je do otpakivanja arhive, neznam kako si ti dosao do zakljucka da zeza flash kada uopste i nema instaliran pretrazivac
zasto mislis da ce brisanje sve bazi regustry vezano za FF i Operu resiti problem?
izbrisao se mozzila sa kompa,i sada se desava nesto cudno,ja kad ocu opet da instaliram on samo prekine na pola instalacije,a ni google chrome ni operu ne mogu da instaliram jer mi sve pokazuje neki error in instalation kao u nekom folderu,ja obrisem taj folder ali se pojavljuje novi,a preko ovog explorera ne mogu da gledam youtube jer kao treba novi adobe flash ili takonesto...a ni to nece da instalira isto tako krene i stane...help!
kako si izbrisao, usao si u Program Files i obrisao folder, ili si program deinstalirao iz kontrol panela ili nekog programa?
zasto si brisao/deinstalirao, jel si hreo da upgrejdujes na novu verziju, time sto bi deinstalirao pa ponovo instalirao
ako nije to, a sve je sljakalo, nisi ni trebao da diras