Citat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosCitat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:Angela,Lulu,Penelopa,Signorina,Senorita.... :twisted: :twisted: :twisted:..ma jok bate....znas da je to fuj..i da ja nisam takav clovek :oops: :oops: :oops: :oops:u jbt,ja te izgleda pomesao sa nekim :twisted: :twisted: :roll:
Citat: sasacgCitat: pedjosCitat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:Angela,Lulu,Penelopa,Signorina,Senorita.... :twisted: :twisted: :twisted:..ma jok bate....znas da je to fuj..i da ja nisam takav clovek :oops: :oops: :oops: :oops:
Citat: pedjosCitat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:Angela,Lulu,Penelopa,Signorina,Senorita.... :twisted: :twisted: :twisted:
Citat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:
Citat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:
Citat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papaju
Citat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:
ja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
a dje u crnu tursku, malo je sto su oni odje ljetovali 500g sad im treba u goste ic.