ja sam trenirao borilacki sport tri puta nedeljno i isao u teretanu tri puta nedeljno...
mnogo je zajebno....narocito ako ides u skolu ili radis...a treniras t-boks takmicarski
sve u svemu, moj je savet sledeci....odredi prioritet..
ako ti je prioritet t-boks onda podredi/prilagodi teretanu tom treningu, odnosno nacin treniranja (vezbe, obim, dinamiku...) sigurno ces naprediovati u boksu ali ne ocekuj neke spektakularne rezultate u pogledu manekenske gradje...takodje, ako si takmicar cuvaj se promena u kilazi, cesto se desi da borci dobiju na masi u teretani ali ipak nedovoljno napreduju da bi se nosili sa drugima iz teze kategorije...ako si me razumeo....
ako ti je prioritet figura...e tada ce to, po mom licnom misljenju tesko da ide....jednostavno ne ide jedno sa drugim...uzmi na primer da u petak odradis noge...onako posteno...tesko da ces u subotu imati "lake" noge na treningu...ma ni u ponedejak...
uopste receno sistem treninga koji se koristi u BB (podela na misicne particije, nacin izvodjena vezbi, obim...) dosta se razlikuje od sistema rada u teretani kao dopuna treningu u borilackim sportovima
eto ukratko moje misljenje...a ako hoces mozemo o ovome da diskutujemo na pm....
i naravno ocekuje se visestruki cro-sampion.....naslednik cro-copa... fitnes instruktor da se javi na ovu temu