Sto niko nije napisao svoje iskustvo sunce vam poljubim, da znam sta me ceka...
Gotova operacija, samo sto mi niko nije rekao da cu 6 dana mosnice nositi u rukama (ali bukvalno). Popio sam klasicnu operaciju ingvinalne hernije bez mrezice sa rezom od 10 cm na donjem delu stomaka , pitam ja doktora da li ste mi ugradili mrezicu covek mahnu rukom i rece ma kakva mrezica ti si mlad covek hahahah a mosnjare doktore sto su ovako nadosle, kaze to je tako normalon a meni levo jaje ko limun a desno ko omanja narandza
MIslio sam da ce to biti laparaskopsi cap cap i gotovo, brzi oporavak i to a kad sam se probudio ,au imam sta da vidim. A vrh je bio na hirurskom stolu kad sam dosao sebi a doc me sije ja svestan bola ali ne mogu da mrdnem samo znoj lije ne mogu ni oci da otvorim a bol neki uhhhhhh jer teta koja meri na vagu, radi sacometriju jer ista ne radi i sa mojih 126kg spusti me na 117 kaze plafon 120kg nije tetka 126-127kg a ja drogiran od neke inekcije koju sam dobio 5min pre leganja na sto, i po tome mi valjda daju anesteziju, po kilazi koju je tetka rekla, velim doktore pa ja sam osetio kada ste me stepali cojo veli da nisi sanjao, reko mozda jesam zbuni me covek i ode......
Oziljak na stomaku mi se napucio ko pizda, isto tako je i rumen
USTVARI DOBRO SE RASPITAJTE STA I KAKO PRE NEGO LEGNETE NA ASTAL, JA SAM SE RASPITAO I LEGAO A ONI SU ODLUCILI KAKO CE I STA CE!
Trne prepona trne desna mosnjara a oziljak samo sto ne progovori
Budim se ja iz anestezije go ko pistolj, zguljena mi pidzama do clanaka neki djed mi gleda u otekla muda i neveruje vice au sine sta je ovo! Tebi je to udarilo dole? Ja kad sam video , ja, ja ne verujem....Pokrili me nekim kratkim pokrivacem koji mi je dosegao ud a mali mi krevet one sestre i tehničari se nagledali cuda ustvari cuo sam kako vicu idi te u 15 cu da vidite momka, cimer djedo me pokrio delili smo sobu hahaha mozda se i igrao sa mudima dok sam ja bio sokiran ko zna, vrtela se tu i neka med sestra kao vetri mi sobu, crnka puca kakva je, zelene oci talasasta kosa rekoh joj lepa si ko lutak veli ona hvala i smeska se jer je videla shine disco balls a mene bole usijane kugle sve vrckam od nervoze, kad,
pisa mi se, ustanem i krenem ka wc-u koji je bio na kraj hodnika naravno jaja u sake i polako mic po mic, drm jedna vrata zauzeto drm druga onaj moj cimer kenja i vice mi sacu ja, smrdiiii leb ti jebem ubi obavim ti ja to nekako centriram u rupu a ono jok siba po tessstisima jer ne mozes da ih omasis sve utrnulo ono samo sipa..krenem niz hodnik eto cime hvata me pod ruku i nas dva zajedno u sobu
, kaze da ne padnes. Dobar je djedo visok 155cm a ja 200cm kad nas vide na hodniku ljudi padaju od smeha ja nosim kugle u rukama a deda kesu...
Bol u stomaku nemozes da prdnes ali to je takva koncetracija da izaziva napad smeha...
Sta da vam kazem komedija, tako da svim hajducima koju su fasovali hernije zelim brz i sto manje bolan oporavak, nadam se da sam vas nasmejao malo ali tako je bilo!