da da lepo receno.. ali svi smo mi razliciti ljudi.... to sto ja ne spavam sa svima koji su mi lepi i koji me privlace NE ZNACI da ne volim sex... sta vise.... mislim da je sex nesto najlepse i vrhunac veze.... ali jednostavno ja razmisljam da li da se i poljubim sa nekim ili ne a da ne pricam o sexu.... to mi je ipak nesto isuvise intimno da bih radila sa bilo kim... mojne sada da me napandete kako sam staromodna.. ali tako mislim i tako se ponasam...
To zapravo nema nikakve veze ni sa staromodnoscu, ni sa pristojnoscu ni ...
Vrlo je jednostavno, u principu:
ps momci, ne ljutite se na mom izboru reci sada, samo sam vrlo konkretna
Dakle, muskarci imaju 2 glave, a jedna drugu iskljucuje. Dakle, dok j... vrlo cesto ne razmisljaju (zato se ponekad dese gluposti poput bivsa devojka ostala trudna, pa on sad kako MORA da se zeni i slicno tome ..., i o tome bi se moglo pricati, no to je opet neka druga tema), i samim tim, muskarcima je "lakse" seksualno se zapaliti.
Devojke imaju 1 glavu, i ona im sluzi i za emocije (seksualne takodjer) i za razmisljanje. Zato, devojke teze ulecu u seks. Njima je potrebno da nesto dublje i osete prema tom nekom muskarcu, i tek onda se moze preci na taj neki "visi" nivo veze.
Evo jos jedan primer ... dvoje u vezi ... zbog neceg se posvadjaju, ljuti su malo jedno na drugo ... on ladno prilazi njoj sa namerom da spava sa njom a ona ga odbija... zasto? pa on moze bez problema, tog trenutka on razmislja "donjom" glavom, nastavice se ljutiti opet kasnije, a ona to ne moze, ona ljuta ne moze u krevet sa njim
Eto, malo i od mene ...
Jesam li zakuhala
Oooops, nadrljacu ja izgleda u nedelju hahahhaha