Sele hvala za odgovor.
Sto se tice, nisam odlucio, samo planirao...imam 22godinu, a sto se tice ledja...gle ovako.. Sigurno bi mogao da uz prirodnih preparata da jos malo razvijam...ali ipak prirodno ja mislim da kosta mnogoo vise nego ovako.
Ali nije to najvaznija, nego to da imam dosta slabu genetiku. Treniram vec 1,5 dana i samo ovako izgledam. Mada znam da nismo jednaki, ima kome ide to brze..ali ipak...trudim koliko god mogu a imam jako sitne rezultate...kao da vise ne reagujem na tegove...mozda bi trebao da menjam trening ili vec ne znam sta da radim.
Recimo, biceps nikako da raste itd...probam da sokiram misice, ali nikako...nisam ni jak, recimo za svoju 68 kg mogu da guram 95kg u benchu jedanput.
e pa sad onako kazem, da sam izgubljen, jer jedva vidim rezultate...pa najvise zbog ovoga, da ne vidim rezultate.
Dobro..e neznam bas najbolji srpski, pa sam i umoran...mozda sutra cu jos da pisem o tome ali ne verujem...sto sam vec popio od prirodnih preparata ne bi trebao da izgledam ovako...
kad uzmes hemiju sve proteini ti ugraduju u misicima..a ovako neznam...ili ne osetim...i ne vidim...posle godinu ipo mucenja..i vec sam razmisljao o tome da vise necu ni da treniram...recimo ima lik u teretanu, taj uzima hemiju, trenira godinu dana, ima 19 god...pa sad znas kako on izgleda, i kako ja...najlepse, kad me svi zajebavaju da on ni ne treira toliko, a ja uvek pijem te #sranje# i cak ni ne rastim...