a da li vredi meni da uzmem ribu,kad cu ja to posle sve ispovracati,probao sam vec??? ajde,pile mogu jesti,ali ne mnogo posto mi smeta taj ukus,ne znam sto...
pa nisam ja kriv sto mi organizam ne podnosi ribu,jel vi mislite da se to meni svidja?? E da,jel ok piti l-karnitin pre treninga a gejner posle???
Znaci,l-karnitin ce mi daati defku,a gejner masu,nece smetati jedan drugom,kako sam shvatio???
Citat: Don Tigar Februar 18, 2010, 09:24:00 pre podneZnaci,l-karnitin ce mi daati defku,a gejner masu,nece smetati jedan drugom,kako sam shvatio???ni jedno ni drugo
Odluci se sta ces ? Ti bi i defku i masu u isto vrijeme . Nemoze... Ako ces defku uzmi karnitin i smanji unos UH , ako hoces masu i povecaj unos UH...
Citat: RealWay Februar 19, 2010, 01:20:15 pre podneOdluci se sta ces ? Ti bi i defku i masu u isto vrijeme . Nemoze... Ako ces defku uzmi karnitin i smanji unos UH , ako hoces masu i povecaj unos UH... Karnitin mu nece pomoci u skidanju masnih naslaga.Doze koje je potrebno uzimati da mi radio posao su poprilicno velike a naspram ucinka totalno neisplativo.