Citat: Naturalni Januar 19, 2010, 02:58:26 posle podneCitat: markoni22 Januar 19, 2010, 01:08:10 posle podneod ug. hidrata integ. pirinac, krompir peceni, crni hleb, od proteina piletina, belanca, riba i od vlakna povrce...a masti u prvom obroku neko zumace, maslinovo ulje... ok?ok je toobrok posle treninga jako bitan!!! meso+pirinac ili krompirgledaj da ti je to najbitniji obrok u toku dana,pored naravno whey proteina sa maltom odma posle tegovanaravno i ostali obroci su bitni ali ovaj posle treninga je NAJBITNIJIZnaci ne smeta ako u tom obreoku posle treninga jedem ugljene hidrate, a cilj mi je da istopim mast, a inace treniram oko 7 sati uvece?
Citat: markoni22 Januar 19, 2010, 01:08:10 posle podneod ug. hidrata integ. pirinac, krompir peceni, crni hleb, od proteina piletina, belanca, riba i od vlakna povrce...a masti u prvom obroku neko zumace, maslinovo ulje... ok?ok je toobrok posle treninga jako bitan!!! meso+pirinac ili krompirgledaj da ti je to najbitniji obrok u toku dana,pored naravno whey proteina sa maltom odma posle tegovanaravno i ostali obroci su bitni ali ovaj posle treninga je NAJBITNIJI
od ug. hidrata integ. pirinac, krompir peceni, crni hleb, od proteina piletina, belanca, riba i od vlakna povrce...a masti u prvom obroku neko zumace, maslinovo ulje... ok?
Citat: markoni22 Januar 19, 2010, 03:22:54 posle podneCitat: Naturalni Januar 19, 2010, 02:58:26 posle podneCitat: markoni22 Januar 19, 2010, 01:08:10 posle podneod ug. hidrata integ. pirinac, krompir peceni, crni hleb, od proteina piletina, belanca, riba i od vlakna povrce...a masti u prvom obroku neko zumace, maslinovo ulje... ok?ok je toobrok posle treninga jako bitan!!! meso+pirinac ili krompirgledaj da ti je to najbitniji obrok u toku dana,pored naravno whey proteina sa maltom odma posle tegovanaravno i ostali obroci su bitni ali ovaj posle treninga je NAJBITNIJIZnaci ne smeta ako u tom obreoku posle treninga jedem ugljene hidrate, a cilj mi je da istopim mast, a inace treniram oko 7 sati uvece?nabroja ti sve UH i sad kazes da topis mast???
a sto lepo ne procitas neku od tema ovde i uzme neku carb rotacion dijetu i lepo odradis to,postignes cilj i onda planiras dalje??
I samo jos nesto...da danima kada radim kardio-da ga radim 30 min umereno ili jacim intezitetom??
Znam da telo otprilike prvih 20 min. trosi glikogen iz misica pa tek onda prelazi na mast, pa zbog toga pitam, da li cu ja uopste imati efekta ako trcim 30 min istim intezitetom??? Ili da radim onaj HIT?