Nisam znao gdje bi postao, gledao sam koji je topic aktivan, pa se ispričavam ako ovom postu nije ovdje mjesto...
Dakle, radi se o slijedećem...bio sam u "pogonu" skoro od veljače, dakle recimo da sam negdje 4 puna mjeseca u teretani, a na prehranu sam počeo paziti 29.3...Od onda sam praktično 3 - 4 puta tjedno u teretani i to su sve bili treninzi sa gigantskim serijama, dakle po 4 - 5 vježbi u komadu bez pauze, tj. tek nakon zadnje vježbe pauza, moglo bi se reći anaerobni + aerobni u jednom treningu, a mjesec - mjesec i pol dana radim i cardio 20 minuta poslije treninga i u zadnje vrijeme sam znao ujutro trčati na prazan želudac...Prehranu sam držao koliko se dalo, oko 250 - 300g proteina po danu, oko 100 - 150 UH po danu i nešto masti (obavezno šaka badema ili oraha uz tunu) i još nije otišlo sve što treba...I sad sve ovo pišem iz razloga što mi se dogodio jedan peh, a to je da mi je napukla jedna koščica u stopalu i sada moram nositi longetu i mirovati minimalno tjedan dana, a vjerojatno 3 - 4 tjedna...I sada ne znam kako da si reguliram prehranu pošto ću biti bez aktivnosti, probati ću 100 - 150 trbušnjaka i sklekova po danu ako ću moći jer mi je preporučeno strogo mirovanje te noge tako da nema nikakve zajebancije...Neki dan sam bio na 0 g UH, a sad sam 2 dana jeo sve i svašta, jedan je bio planiran, a drugi kad sam saznao da moram nosit, pa nisam imao volje držat prehranu, pa sad ne želim da mi sav taj trud vezan uz te treninge ne padne u vodu zbog ove ozljede, pa bih molio nekoga iskusnog ili tko je imao sličan problem da mi da neki savjet u vezi prehrane u ovom stanju....Unaprijed hvala!
Btw. uslikat se ne mogu jer nisam u mogućnosti stajati na nozi...