što se tiče trbušnjaka njih radiš ko svaki mišić mnogi griješe pa ih pretreniraju i misle da je to dobro.možeš ti imati trbušnjake ko kornjačin oklop ali ako su ispod sala oni se neće vidjeti.po nekom pravilu moraš imati ispod 15 posto masnoće da bi se vidjeli. ako ih radiš pravilno i da ti je 1 serija 40 trbušnjaka malo sam skeptičan da možeš pravilno napraviti 4 serije.za moj ukus malo previše trbušnih.
što se tiče trbušnjaka njih radiš ko svaki mišić mnogi griješe pa ih pretreniraju i misle da je to dobro.možeš ti imati trbušnjake ko kornjačin oklop ali ako su ispod sala oni se neće vidjeti.po nekom pravilu moraš imati ispod 15 posto masnoće da bi se vidjeli. ako ih radiš pravilno i da ti je 1 serija 40 trbušnjaka malo sam skeptičan da možeš pravilno napraviti 4 serije.
Ja ih radim uglavnom 2 puta nedeljno,nekad 3 puta.
Ovo za masnocu se slazem,meni se prvom ne vide dok u potpunosti ne sredim ishranu i ne ubacim kardio.A sad u fazi mase tj.tovljenja se samo naziru.
Jbg,ja gledam da ih radim koliko god mogu pravilno...3 serije u sustini idu glatko,4-ta bude zajebana.Nju skratim po potrebi,kad osetim da ne mogu vise prestanem,pa to bilo na 10,20 ili 40.
osim ako nisi mojke!
Hahahahahha,nisam definitivno