ok hvala vam jos jednom.... krecem sa wheyom pa cu videti lagano da ubacujem jedan po jedan od tih preparata....e sad me zanima ortak uzeo xpand kaze do je do jaja jel valja to??? oce biti nekih misica od toga....i da bojim se tog kreatina obicnog kazu da uz njega mora da se pije 3-4 litra vode (pa znaci nema sanse da je uzmem 3 litre vode na dan )jel moze nesto da mi bude od toga
ee batice to moze dex vec imam kuci whej uzimam za par dana znaci da zbembam jos kreatiin i pesma .....u moze da uzmemo onda onaj dymatize micrognized obican kreatin???
samo se ti drzi osnove(meso,whey)i bice misica
pa ako uporedjujesh x-pan i hors power bolji je hors...a sto se tice kreatina monohidrant....nemoj uopste da se opterecujesh sa tim...to su gluposti da suplementi stete....znaci opusti se..popio sam sve i svasta i bash skoro sam imao neke preglede za vojsku i zdrav sam sto posto...znaci to pricaju debili koji ne znaju nista o tome...tj koji su debeli,gradjeni uzasno i nemaju muda da probaju to zato sto ih je neko uplasio...i veruj mi da mozesh da popijesh 2-3 litra vode na dan...ja pored sebe uvek imam vodu i pijuckam kad god mogu...nije frka uopste...secam se kad me je lik u gradu pitao,a jel moze da ti se digne racku od kreatina..ja ga samo pogledam i okrenem ledja znaci retard :)hehe
Evo ubacicu se ovde da ne bih otvarao novu temu, isto se vezuje za preporuku ... na koj suplement/e da potrosim 3000din ukoliko vec imam Whey i Kreatin?(za masu)
al jel taj glutamin pored toga sto cuva tkivo od razgradnje jel malo i pupma??