postavio sam trening cisto za misljenje i hvala za to,a to da sam na difu i da znam nesto odnosilo ne ona dva "klinca" koja rade katastrofa stvari i da sam i samo udeli ar saveta,nista drugo,...to da na difu nazalost ima jako puno katastorfa ljudi kako izgledaju je istina,ali nije opet u redu da su VRECA GOVANA!!!!Jer ipaj je i to fakultet-DRZAVNI!I ja postujem tebe kao starijeg i iskusnijeg u ovom sportu,tako da izlazim iz ove diskusije,obrisi molim te temu i na kraju krajeva izvini ako sam nesto pogresno rekao i iznervirao te!poz
pa nisi me iznervirao aposlutno ni sa cim
niti cu da brisem temu i nema razloga za to
neznam iz kog razloga si toliko nabijran na celu pricu jbg
nja ti dajem MOJE MISLJENJE o tome sta ti radis a ti kao da ne zelis da cujes misljenje necije vec hoces da ti se kaze ono sta ti mislis da je ok..jbg..ali nije problem
a sto se tice dif-a
I TE KAKVE VRECE GOVANA!!!! TO JE JADNO,BEDNO I ZALOSNO DA TI I TAKVI U OPSTE SEBE NAZIVAJU TJ NAZIVATI CE SE ZA KOJU GODINU ZAVRSENIM STUDENTIMA DIF-a
TJ PRICAM O ONIMA KOJE JA ZNAM
a i to sto je drzavna....ZALI BOZE I SVI SVECI..kamo srece da se to deblo placa E ONDA NAM SPORT NE BI BIO U KURCINI U KAKVOJ JE DANAS
jer ja licno znam jednog smarada koji je zavrsio dif cak mislim i da je magisriao radi kao trener u jednom ovde klubu a u SPORT pa cak iu u taj o kojem je rec SE RAZUME KAO MARA U KRIV KURAC
nije dovljno VOLETI nesto da sebe smatras vrhunskim strucnjakom
ja zna,m koliko on ima znanje o svemu a pogtovo o KONDICIONIM PRIPREMEMA a o SUPELEMTNACIJI I NUTRICINIZMU..tu je prvak sveta...ALO..,.MAGISTAR....
za njega je creatin najveci oblik hemije iu brani igranicam da ga uzimaju da ne padnu na diopin testu....
ZNA ZA KREATIN I PROTEJIN....DA DOBRO SI CUO...P R O T E J I N......a da ga pitas nesto dalje.....e onda bi krenula prica o tome kako je on bio u vojsci 86 itd itd itd itdi
SRAMOT KO ZAVRSA TAJ DIF
cast izuzetcima naravno....ali ono sta ja znam je da je njih 20% VRECE GOVANA