dakle taman da pustim kad ono zakljucano
posto se ne slazem sa iznetim, otvoricu drugu temu a vi prebacite u onu prvu i otkljucajte molim !
Evo prebaceno.
solo winstrol je davao oko kilo mase mesecno i dooobru definiciju i suvocu (30-40 mg)
Kilogram na vagi za 30 dana, nebih rekao da je to rezultat vrijedan paznje. Koliko je od toga miscnog tkiva jako je upitno, kao i koliko je toga sto si "dobio" rezultat doze winnia, a ne recimo kvalitetnijeg pristupa treningu ili prehrani. OK ti ces vjerovatno reci ne ne radio sam sve identicno, ali najcesce ljudi koji krenu sa rodisima, makar tih prvih mjesec dana imaju vise elana da se hrane i treniraju kako treba, pa od tud i taj rezultat od + 1kg za 30 dana. Sto se tice suvoce ili sta vec, prije ce biti da si pojacao "potrosnju kalorija", kako si naveo vec u nekoj drugoj temi.
solo metan neke smesne doze sto sam probao mesec dana, poprilicno sam narastao, sve vene iskocile, 4-5 kg na vagi od 2-3 plava srca dnevno tokom mesec dana
E sad si malo bolji znaci +4-5 kg za 30 dana... Way to go my brother... 4,5 kg cega... vode, masti, misica? Prije ce biti ovo prvo dvoje, ali avaj, ako grijesim, odlicno za tebe.
ni u jednom slucaju nisam primetio neki drastican poremecaj prirodnog testa niti drasticna pad libida ili mase nakon prestanka
blagi pad libida i blagi pad na misicnoj masi se desio ali to moze biti iz milion razloga, konkretno sto sam u tim periodima pravio pauze od treninga i jeo junk i bio preforsiran (leto)...
Potvrdjujes ono sto sam gore rekao. Pad libida, pad misicne mase (mozda ovih +1kg ili +4-5kg), porast tjelesnih masti, pretreniranost ("preforsiranost") kao po deafultu sa drugim korisnicima "oralnih blitz krieg-ova".... Pad raspolozenja, bezvoljnost za treningom, prehranom... naravno nijesi bio vise nabrijan methancerosima pa treba se izboriti sa tim i pronaci motivaciju za treningom... to je onaj dio koji sam gore pomenuo tj da se najcesce ljudi nakon tih kratkih oralnih ciklusa vrate ispod startne pozicije...
o poremecajim koji se ne vide ne bih pricao, pricam o onim primetnim i vidljivim, kojih NIJE BILO ili su bili toliko blagi da nisu za pomen...
Nadam se da poremaciji o kojima ne zelis da govoris nijesu znacajno poremetili tvoje zdravlje, ako si odradio ovo gore nebi ni trebalo da bude, jer si isao kratko, sa malim dozama... jer ako si sa ovim gore imao probelma, onda... hm.. bilo bi dobro da se manes rodisa, jer ces se upropastiti... imam jednu novost za tebe... Momci koji su VELIKI BUILDERI i ono sto ih cini velikim, izmedju svega ostalog je da imaju mogucnost da podnesu visoke doze hemije... pa je osim genetike, i svega ostalog sto je potrebno to jedan od bitnih cinilaca i koliko im organizam moze podnijeti rokanje, pa stoga budi pazljiv, da ozbiljnije ne ugrozis sisteme u svom tijelu, isto kako su oni obdareni da podnesu dosta, mnogi drugi "pucaju" sa vrlo malo.. i da legendo... koristiti tokom cijele godine svakih ne znam koliko si negdje napisao 250mg test depoa radi odrzavanja performansi i nije tako strasno, sta sve moze da podje po zlu.
i da napomenem jos
ne zele svi ovde da budu VELIKI BILDERI
ima nas koji hocemo da budemo MALI BILDERI jer je tako bolje estetski
Eto vidis, vjerujem da vecina onih koji zele izgledati lijepo poput toga o cemu govoris dovoljno je da imaju izbalansiranu prehranu , trening tokom cijele godine, i ako imaju malo srece sa genetikom i bez roidsa mogu da postignu zeljeno.... A ti koji su genetski losi, ili pak su se izrokali sa smecem od xy oralnih ciklusa i mega doza depoa, pa im receptori reaguju lose, mozda bi mogli da se dobro ociste, naprave dobar priming i probaju sa minimalnim dozama injektivnih rodisa uz postovanje svih ostalih postulata bodybuildinga, da dostignu ono sto zele... vjerujem da nije tesko i da se moze postici takvo sto, pogotovo bez SOLO ORALNIH CIKLUSA ZA BUDALE. (Budala - mozda prejaka rijec, prije neupucen, neznalica, uplasen od 3-4cm igle...)
I da... nemoj mi zamjeriti ako sam negdje nesto lose interpretirao, ali zaista mislim da su ovi gore oralni ciklusi koje si postavio cisto gubljenje vremena, i krivo mi je da lokalni dileri deru klince za saku oralcica i pricom da je to to sto ce ih uciniti kao cike sa BB postera.
Pozdrav, V.