STo je neprakticno da poneses sendic sa ella sirom ili tunom ?
nemoguce da ce mnogo mesta zauzeti i da je tolko neprakticno
Upravo sam to radio jedno vreme medjutim ima 2 problema.
Prvi je sto se tunjevina poptilicno oseti, tako da mi cela tasna i sve oko nje smrdi, a i kad izadjem na odmor i uzmem sendvic svi u krugu od 5m pobegnu pa onda moram jos i zvake stalno da kupujem...
A drugi je sto kad krene toplo, ne mogu bas vugliti sendvic u tasni na 30+ stepeni...
@ Naturalni
Znaci moze Casein
Inace, pogotovo kad idem pre podne u skolu, mogu opusteno da unesem 5 cvrstih obroka u danu (1 pre skole i 4 posle) i 3 praskasta (jutarnji, u skoli i pwm)
sta te briga sta drugi misle.
imas milion boljih kombinacija nego da nosis neki suplement..a tek tu ce ti reci gle narkomana, pije steroide
tunjevina ne mora da smrdi osim ako kupujes neku od 50 dinara, pa ti se zalomi neka crkotina unutra..
u sendvich mozes da stavis, belo mesto, teletinu itd
mozes da nosis cinije sa poklopcem,i unutra stavi sta zelis, neki komad mesa, belance, krompir,salatu,kada svi idu iza skole da puse i piju pivo ti sedi lepo su svoju klupu izvadi ciniju, viljusku i klopaj..
3 godine srednje skole sam se spremao za drzavna prvenstva, u pocetku su oni sujetni gledali sa podsmevanjem, ali nakon prve medalje na drzavnom
svi su poceli nesto da nose od kuce..da se stekaju
ako zelis da odskaces od proseka, sto bilderi uvek i rade pusti okolinu..