Citat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:
ja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Meni ove godine nema mora... Ako bude lepo vreme u septembru mozda vidim Adu...A sutra idem u Poljsku kod sestre na mesec dana i to je moje letovanje.
Citat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papaju
Citat: natasaMeni ove godine nema mora... Ako bude lepo vreme u septembru mozda vidim Adu...A sutra idem u Poljsku kod sestre na mesec dana i to je moje letovanje.Ja sam nam rezervisao Burj Al Arab sa 7 zvezdica 10 dana pun pansion,da nam na uvce svako jutro peva Eros... :angel11: "Un'altra te dove la trovo io un'altra che sorprenda me un'altra te un guaio simile chissà se c'è un'altra te..."Dobro razmisli ja tu nudim sve tvoje je samo da kazes "DA"... :smilebox:
Jesi uzeo kraljevski apartman???Ajde,nemoj sad da se stekaris :twisted: :twisted:
Citat: sasacgJesi uzeo kraljevski apartman???Ajde,nemoj sad da se stekaris :twisted: :twisted:Da,bez kraljevskog apartmana nema nista-znas ono-plati pa se klati... :twisted: :oops:
Citat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:
Citat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:
Citat: pedjosCitat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:Angela,Lulu,Penelopa,Signorina,Senorita.... :twisted: :twisted: :twisted:
Citat: sasacgCitat: pedjosCitat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:Angela,Lulu,Penelopa,Signorina,Senorita.... :twisted: :twisted: :twisted:..ma jok bate....znas da je to fuj..i da ja nisam takav clovek :oops: :oops: :oops: :oops:
Citat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosCitat: bajic_zCitat: pedjosCitat: sasacgCitat: pedjosja sam stalno na letovanju..zna sasacg..dok god ljudi hoce da mrsave ja sam na letovanjima.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Uz bahama-mama,cuba libre...na Tahitiju i slicnim egzoticnim destinacijama,nas Pedjo skuplja(a i trosi pomalo :wink:) snagu za nove titule i medalje :twisted: :wink:..vise skupljam brate..... :roll: :roll: :roll: ..urme kokos i papajuSta je sa mangom? Toizglaeda ne volis. :cry:...ne bate...to je jako za mene.....ima tamo mnogo egzoticnijeg voca...... :twisted: :twisted:Angela,Lulu,Penelopa,Signorina,Senorita.... :twisted: :twisted: :twisted:..ma jok bate....znas da je to fuj..i da ja nisam takav clovek :oops: :oops: :oops: :oops:u jbt,ja te izgleda pomesao sa nekim :twisted: :twisted: :roll: