neznam gde ti vidis sarkazam ali to i nije bitno
bitno je DA NI JEDNU JEDINO RECENICU NI REC nisi razumeo ni sa jedne teme a kamoli sa mog texta
dakle...
ukoliko sam jedno 2 mil put aPONOVIO ali je ocigledno problem da se cita da na tu dijetu treba da ides vec i kada si spreman a to je posle DIJETE KOJA SE ZOVE ROTACIJA SA UH onda JA NE VIDIM OSIM TOGA DA SI TI SARKASTICAN i da odista mislis tj da nas sve skupa zaajebavas trazeci potvrdu necga sto je POTPUNO NELOGICNO ALI U SVE I JEDNOM ELEMETNU a kamoli da si citao ono sta sam ja napisao7
dakle
sarkazama sa moje strane nema
a ti da si citao..PONAVLJAM JOS JEDNOM sigurno ne bi rekao tako nesto dali je 900 cal dovljno tj da smatras da NIJE
naravno da nije I OKANI SE TE DIJETE DOK NE SREDIS NEKE OSNVONE PARAMTERE
a za ishranu na prvoj strani sam naveo primer ali ti si izlgeda citao samo prvu STRANU i nista vise
zar ne?
ja da sve znam, ne bih ni dolazio na forum, a posto ovde ima dosta onih koji znaju mnogo vise nego ja( mozda ja nemam pojma
), cast mi je da posetim forum i da saznam sto vise informacija niti zelim da ikoga zajebavam i da trosim necije vreme uzalud, mozda nisam shvatio kako treba, ali me nije sramota da pitam i da priznam gresku !!!
Mislim, lako je tebi da ne razumes necije pitanje, jer ti to vec znas, pa ti je mozda cudno kad te neko pita .
a sto se tice citanja, nisam samo citao, nego sam i pisao, mozda nisam procitao svaku stranu od 89 u onom tekstu, ali vecinu jesam, nego sam u dilemi posto si mi rekao da je ok ishrana, i znam da je bilo price da se ne gledaju kalorije nego kvalitet onoga sto jedemo ...
to je to ukratko sto sam hteo da kazem, nadam se da nisam pogresno shvacen, covek se uci dok je ziv, jedino me to muci, taj mali broj kalorija prva 3 dana i morao sam da pitam da li je to ok ili moram da promenim nesto .