Novembar 15, 2024, 01:54:15 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: pit is coming back  (Pročitano 76525 puta)

Van mreže BuKi_pit

• Light Heavyweight Member
Odg: pit is coming back
« Odgovor #165 poslato: Jun 25, 2011, 10:46:25 pre podne »
hvala vam momci, naturalni sad tako i radim :)
sljedeci update tek za dva mjeseca pa cemo vidjeti ;)
pozdrav
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #166 poslato: Jul 02, 2011, 08:17:53 posle podne »
ove plana i programa kako ja treniram...

ponedeljak - grudi, biceps
utorak - ledja, triceps
srijeda - odmor
cetvrtak - noge
petak - ramena
subota - odmor
nedelja - noge

moj problem su grudi, jedina misicna partija sa kojom nisam zadovoljan, citao sam na forumu trening za grudi kako je bitno da se dobro prokrvare grudi da se rade izolacione vjezbe ili ja nisam dobro ukapirao ispravite me :D pa sam odlucio sa vama da podjelim svoj trenig grudi da bi ispravio greske jer izgleda da postoji neka greska...

trening pocinjem laganim zagrijavanjem sa manjim tezinama, navest cu jedan primjer jednog dana jer ni mi nikad isti trening za grudi svaki put izmjenim
eh ovako da predjem na stvar  ;D

1. bench press- 4 do 5 serija x10-15  (fokusiram se da pogadjam grudi da ne guram ramenima znaci da osjetim da pogadjam grudi)
2. razvlacenje bucicama na ravnoj klupi 3-4 serije x10-15  isto tako se koncentrisem u svakoj vjezbi
3. kosi bench press 4 serije x10-15 
4. razvlacenje bucicama na kosoj klupi 3-4 serije x10-15
5. pek dek 3-4 serije x10-15
6. razboj ili kross cable stojeci x10

ovo je jedan treninga drugi dan je sve drugacije npr radim na smithu kosi bench ili pocnem grudi sa kontra kosom klupom i ne radim drugi trening grudi nikako bench press nego potisak bucicama, ovo je kako sam trenirao 2-3 mjeseca. sada par dana ne radim ovako izmjenio sam trening cisto za promjenu i da napomene da sam jednom u mjesecu radio svaki misicnu grupu radio i giganske setove ne za jedan dan sve naravno :)

Van mreže Vendetha

« Odgovor #167 poslato: Jul 02, 2011, 08:29:55 posle podne »
Jedna greska definitivno je PREVISE SERIJA,..
a druga stvar,..zasto ovako visok broj ponavljanja konstantno na svim vjezbama ?
pa radis zaredom dvije vjezbe na ravnoj, pa na kosoj klupi,..
« Poslednja izmena: Jul 02, 2011, 08:33:14 posle podne Vendetha »
"Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them: a desire, a dream, a vision."

http://www.facebook.com/ado.adoni.gosto

Van mreže TeH FiLiP

• Super-heavyweight Member
  • Barbarian to be
« Odgovor #168 poslato: Jul 02, 2011, 08:30:32 posle podne »
previse vezbi,previse serija za grudi.I previse visok broj ponavljanja,drzi se 8 max nekih 2 meseca pa psole radi do 10 sledeca dva,pa naredna dva 6...ovako ti ej previse zbunjujuc trening i jako je tesko pratiti napredak.3 vezbe za grudi po 4 serije ne znbam sta ce ti vise ako si antural i ako kazes da su ti grudi losije.Nece bolje napredovati ako ih chekicas sa milion serija i vezbi,bice bas suprotno.

a izbor vezbi ti je isto los,imas jednu visezglobnu,pa onda izolacionu,pa visezglobnu pa izolacionu....kros kable,letenja(razvlacenja),pek dek su ti fakticki skroz iste vezbe.Nisi pro da ti treba toliko varijacija jedne te iste stvari.radi kosi potisak buckama,pa ravni ili propadanja,jedno letenje i rasturio si grudi.
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #169 poslato: Jul 02, 2011, 08:32:30 posle podne »
Jedna greska definitivno je PREVISE SERIJA,..
a druga stvar,..zasto ovako visok broj ponavljanja konstantno na svim vjezbama ?
zato sam ovdje da bi ispravio greske :)
vidim da mi nije dobro....
jeli da smanim serije izolacionih vjezbi, ili da i vjezbe smanjim??

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #170 poslato: Jul 02, 2011, 08:36:17 posle podne »
previse vezbi,previse serija za grudi.I previse visok broj ponavljanja,drzi se 8 max nekih 2 meseca pa psole radi do 10 sledeca dva,pa naredna dva 6...ovako ti ej previse zbunjujuc trening i jako je tesko pratiti napredak.3 vezbe za grudi po 4 serije ne znbam sta ce ti vise ako si antural i ako kazes da su ti grudi losije.Nece bolje napredovati ako ih chekicas sa milion serija i vezbi,bice bas suprotno.

a izbor vezbi ti je isto los,imas jednu visezglobnu,pa onda izolacionu,pa visezglobnu pa izolacionu....kros kable,letenja(razvlacenja),pek dek su ti fakticki skroz iste vezbe.Nisi pro da ti treba toliko varijacija jedne te iste stvari.radi kosi potisak buckama,pa ravni ili propadanja,jedno letenje i rasturio si grudi.
sada sam smanjio broj vjezbi radim 4 vjezbe i ne idem preko 10 ponavljanja ali to radim tek 10 dana tako a ovaj trening sam podjelio sa vama jer sam moram da vidim u cemu je greska. natural sam vjezbac :)

Van mreže Vendetha

« Odgovor #171 poslato: Jul 02, 2011, 08:37:54 posle podne »
eto filip ti je napisao srz,..
manji obim ali zato intenzivniji trening i bice dovoljno da misic raste, sto se treninga tice..
"Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them: a desire, a dream, a vision."

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #172 poslato: Jul 02, 2011, 08:38:21 posle podne »
onda se baziraj na visezglobnim vezbama,to sto ces prokrviti misic izolacijom ti nije nikakav garant napretka,od pumpe se ne raste.I naravno,drzi se jednog treninga par meseci,ako stalno menjas,neces znati kakav efekat ima odredjen trening na tebe.

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #173 poslato: Jul 02, 2011, 08:39:03 posle podne »
sada to od prilike ovako izgleda:
1.potisak bucicama
2.kosi bench pres
3.na masini potisak
4. razvlacenje (pek dek, ili kross cable)
sve po 4 serije ne idem preko 10 ponavljanja od x6-10

Van mreže Vendetha

« Odgovor #174 poslato: Jul 02, 2011, 08:41:43 posle podne »
uradi dva potiska,..
razvlacenje
i pek dek ili cross i dobar

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #175 poslato: Jul 02, 2011, 08:42:19 posle podne »
eto filip ti je napisao srz,..
manji obim ali zato intenzivniji trening i bice dovoljno da misic raste, sto se treninga tice..
onda se baziraj na visezglobnim vezbama,to sto ces prokrviti misic izolacijom ti nije nikakav garant napretka,od pumpe se ne raste.I naravno,drzi se jednog treninga par meseci,ako stalno menjas,neces znati kakav efekat ima odredjen trening na tebe.
hvala vam momci :)
ali jos kad bi mi napisali kako vi to zamisljate  ;D ;D

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #176 poslato: Jul 02, 2011, 08:42:59 posle podne »
uradi dva potiska,..
razvlacenje
i pek dek ili cross i dobar
kako mislis dva potiska npr ravni i kosi ??

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #177 poslato: Jul 02, 2011, 08:46:30 posle podne »
da,npr odradis kosi buckama pa ravni sipkom pa onda ravno razvlacenje i eto ti trening.15 serija nek bude sve ukupno i to je sva mudrost. razmisljaj o tome da kao naturalac treba da minimiziras svoje vreme u teretani gde si u katabolizmu i da sto pre odes da jedes,odmaras,spavas :)

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #178 poslato: Jul 02, 2011, 08:51:03 posle podne »
da,npr odradis kosi buckama pa ravni sipkom pa onda ravno razvlacenje i eto ti trening.15 serija nek bude sve ukupno i to je sva mudrost. razmisljaj o tome da kao naturalac treba da minimiziras svoje vreme u teretani gde si u katabolizmu i da sto pre odes da jedes,odmaras,spavas :)
pa o tome sam uvijek razmisljao, i stvarno se ne zadrzavam puno u teretani i kad udjem u svlacionicu svi se cude zar si vec zavrsio trening :) sada cu se na ovome bazirati 3 mjeseca pa vidjet cemo kako ce biti, ne ocekujem ja da cu sada imati sisu kao arnold :D naucio sam da u ovom sportu nista ne ide preko noci :)

Van mreže m.o.p

• Middleweight Member
  • Nema se vremena sine.
« Odgovor #179 poslato: Jul 02, 2011, 08:53:39 posle podne »
Meni je dovoljno 4 do 5 serija ravnog 4 do 6 ponavljanja te poslije toga 3 serije kosog sa 8 do 10 ponavljanja,poslije jos ubacima  3 do 4 serije propadanja