mozda ce ti ovo malo pomoci da vidis o cemu se radi...msm da sam ovo copy-paste sa one teme zanimljivi treninzi
prsa giga
-Kontra kosi benc..tezina gde mi je 8-o ponavljanje pred sam otkaz...siri hvat....ritam 4-0-1....odmah nakon serije...ravno razvlacenje 10 ponavljanja...i tako ukupno 4 serije
-Kosi benc...takodje tezina gde mi je 8-o ponavljanje pred sam otkaz...siri hvat...ritam 4-0-1..takodje naizmenicno sa ravnim razvlacenjem 10 ponavljanja...sve ukupno 3 serije
-Propadanje sa opterecenjem...prva serija 10, dve naredne 8 ponavljanja...normalan, mada za nijansu sporiji ritam..i opet naizmenicno sa ravnim razvlacenjem..i kao treci dodatak sklekovi do otkaza
Pauze izmedju glavnih serija oko 60-90 sekundi, izmedju vezbi oko 2-2.5 minuta..a unutar serije nema pauze...Na kraju treninga napumpanost fenomenalna i naravno danas upala pectoralisa
ruke
- triceps potisak na lat-u ...............................................35kg, 10 ponavljanja,
- biceps pregib stojeci ravnom sipkom siroki hvat........30kg, 10 ponavljanja
- uski bench press...........................................................60kg, 8-10 ponavljanja
- biceps pregib z-sipkom stojeci obrnutim hvatom........22kg, 10 ponavljanja
- triceps potisak z-sipkom iznad glave............................31kg, 10 ponavljanja
- biceps pregib z-sipkom na skot klupi uskim hvatom 31kg 8-10 ponavljanja
Pauza 60sec pa opet sve ovo...pa opet 60sec pauza i jos onda jednom sve ovo...
Tempo je varirao, od 201, 301 pa do 302..kako na kojoj vjezbi..ali nastojao sam da radim sto je moguce sporije...maksimalno sam pokusao da se skoncentrisem na samu kontrakciju misica.
Ovo je wooow... nisam mogao ruke da stavim na struk ono da se odmorim koliko su nabujale bile...a tvrde kao celik
Nakon ova tri kruga sam napravio pauzu od 120sec...i onda sam krenuo u zavrsnu fazu
hehe ...tempo 302-303Triceps potisak bucicom iznad glave....10kg
Pa pregib bucicom na skot klupi.... 10kg ...tempo301-302 s tim da sam ovde svako 2-3 ponavljanja mijenjao polozaj ruke, prvo obicni koncentracjski pregib, pa onda 2-3 cekic pregb, pa 2-3 sa uvrtanjem..znaci miksao sam dok ne bi dosao do desetog ponavljanja
Prvo sam uradio desnom rukom i jednu i drugu vjezbu, pa onda bez pauze drugom..i onda opet odma bez pauze prvom, pa opet bez pauze drugom... znaci vezana dva kruga
nakon ovoga sm jedva odradio istezanje jer su se ruke nenormalno ukrutile bile... jel ima kakvih kritika...
brate nemoj traziti sve na tacnu,citaj malo forum,a ne da ti cura pise sve,procitaj malo o super serijama i skontaces kako se treba raditi...koju misicnu grupu sa kojom trebas raditi i kako .