Hvala vam svima na podrsci Bojani i razumevanju oko ove situacije, ne znam kako bin je drugacije nazvao...
Ja nisam mogao da verujem danima kada sam cuo ovu vest, necu ni da vam pominjem kako se Bojana oseca zbog ovoga.
Suvisno je da se bilo sta prica kada je ova stvar GOTOVA i nepovratna. No, reci cu vam samo par stvari o vestima koje su mediji preneli a nisu tacne i koje bih voleo da znate.
Nije tacno da se Bojana odrekla B uzorka, vec je htela da ga trazi. Htela je i vise od toga, da se uradi i DNK uzorak kako bi dokazala da ovo nema veze sa njom. Ali.... sve to treba neko da plati...u prevodu, nema nista od toga. A i da ima, jel mislite da bi laboratorija promenila odluku i diskreditovala sebe...ne znam jos za taj slucaj. Sve sam vam rekao.
Drugo, uzorak je dat 3-eg oktobra u Meksiku na takmicenju a poslat na analizu u neku laboratoriju u Kvebeku (Kanada) 13-og decembra brzom postom. Dva i po meseca je uzorak skupljao prasinu u nekom mraku pre nego sto je obradjivan. Sta reci dalje....
Novinari i ostali nasi mediji...niko nije mario da napise ni dve reci o velikom Bojaninom uspehu i vicesampionskoj tituli Sveta a ovih dana je udarna vest u sportu i svi trube da je "dopingovana jos jedna takmicarka Srbije".
Procenite sami posle svega da li je Bojana koja je sama jedva skupila pare za kartu do Meksika i otisla sama zbog takmicenja, koristila nesto za sta niko nije ni cuo, sto niko ne moze ni da nabavi, i nesto sto joj i ne treba za takmicenje u njenoj kategoriji.