Eeeeeeej Gorance,pa mi smo Sonju i tebe zvali jedan od proteklih dana,ali uzalud,no razumljivo je,praznici,slavlja.....Svakako se cujemo,mozda vec i veceras!
Pripreme za sada teku dobro,ali videcemo se mi uskoro pa da ti das svoj strucni sud
Nego sam malo ostala zbunjena posle pregledanja raznih fotki sa proslih Arnolda,cini mi se da se njihovi kriterijumi sudjenja umnogome razlikuju od kriterijuma sudjenja na IFBB takmicenjima u Evropi (tipa Evropskog u Svetskog prvenstva).Takmicarke iz Evrope su na proslom Arnoldu vrlo lose prosle,iako su se pojavile u vrhunskim formama
Na njihovim forumima i u casopisima naisla sam na delimicno objasnjenje tj.tendencije su da se takmicarkama vrati zenstveniji izgled,bez stroge definicije i muskularnosti.(sto je OK)
No nisam jedina u dilemi,na forumu sajta siouxcountry.com,na ovu temu komuniciraju vrhunske takmicarke iz Evrope,koje takodje imaju isti problem -u kakvoj se formi pojaviti ?
Ono sto sigurno znam je da moram pruziti svoj maximum,kakvi god da su im kriterijumi