)..ali u praksi ljudi su i mrsavili uz nove generacije antidepr. Pogotovo ako on daje druge side efekte...nije bas ljudima do jela ako imaju zapusen nos, glavobolje, proliv, brigu oko sex. disfunkcije, drhtavicu, suva usta, mucninu i sl. Naravano da smo svi razliciti i da ce lek razlicito delovati na svakog pojedinca, bar sto se tice side efekata. Vremenom i ti propratni efekti se smanjuju, ali se telo navikava da lek...te bih ja opet predlozio, da uz saradnju sa lekarom proba prirodne nacine borbe protiv depresije.
Ako je depresija u pitanju..jer Zoloft se moze koristiti i za lecenje nekih drugih stanja, ali necemo o tome
Bravo, pogodio si sustinu! Rekao si sto sam i ja hteo!
Tesko je da ce neko ko nema zelju za vaginom (morao sam biti malo prostiji), imati zelju za teretanom i kilogramom mesa dnevno! To je dokaz da se teorija i praksa ne moraju sloziti u svemu!
@ Hrvoje
Tebe opisuju stihovi moje omiljene pesme...
When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark.
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Malo sale nije na odmet!
Konstantan razgorov sa strucnim licem, dnevno svetlo, fizicka aktivnost, kvalitetan socijalni zivot, dobra organizacija...sve to ce ti pomoci da psihicko zdravlje dovedes na visi nivo!
Neko moje misljenje je da veliki problem u tretmanu ovih problema predstavlja odnos ljudi prema tome i strah da se obrate strucnom licu, jer se boje reakcije okoline, narocito u zabiti kakva je Srbija!
Kako mi kazu ljudi zapadnije od nas, tamo svaka porodica ima svog psihijatra, advokata i ekonomistu, ali ovde to veoma cesto znaci da si lud, ubijas i da krades, nazalost!