Ja sam zagovornik toga,da ko ne želi izlaziti na binu i natjecati se nema potrebe da uzima AAs.Ja sam prvi koji je uzimao aas a nikad nisam imao namjeru natjecati se,sad kad bi me pitali zašto sam to uradio,odgovor nije baš tako lagan.Želja za velicinom,želja da budem najveći u teretani i da mi se ljudi dive,znam ovako kad to čitam zvučim kao neki seljak ali to se meni u glavi odvijalo.Mislio sam samo prvu kuru odradit cisto da vidim koji je to osjećaj bit na aas-u.Bilo je odlicno,nikad jaci,agresivniji i veći.Kad sam odradio tu kuru znao sam da ce sljediti još koja,i tako je i bilo.Svaka iduca kura je bila jača i sa vise razlicitih preparata,sve sta sam govorio da necu nikad uzeti,uzeo sam.Dok jedan dan nije doslo trježnjenje,dobio sam otkaz na poslu jer sam bio kako kazu preagresivan,nisam si mogao pomoći tako je testo djelovao na mene,da sam jedva cekao da mi netko nesto kaze da se koljem
Počeo mi je patiti i privatni zivot jer sam 24/7 bio u BB-u.Jedno sam shvatio,da to nije za mene,nemoj te me krivo shvatiti,ja nikoga ne osudivavam ko aas uzima ili namjerava uzeti,ja samo iznosim svoje iskustvo koje je takvo kakvo je,ja se nisam znao nosit sa agresivnošću,i sa svim pojavama koje idu uz rigorozni zivot jednog BBera,svaka cast onome tko moze ali ja nemogu
sad sam natural i mislim tako ostati,sad redovito treniram i neopterecivam se previse sa tim,nego uzivam u zdravoj hrani i treningu,i napokon sam svoj,sad volim ovaj sport vise nego ikad.