Citat: Zoka Novembar 28, 2006, 01:31:48 posle podnee jasta je.. ne bi se vi pomakli ni bagerom Moram sad Deju muntati da ide sa mnom.. e da.. ko nas prima u goste Za mene je BG samo daleki san Kad je datum okupljanja, nisam uspio da nadjem koliko ima ovih silnih odgovora.....by the way, ne vjerujem ti Zoka, kakav si vozac izgubicemo se u Beogradu hahaha
e jasta je.. ne bi se vi pomakli ni bagerom Moram sad Deju muntati da ide sa mnom.. e da.. ko nas prima u goste
Citat: IFBBPro Novembar 29, 2006, 07:54:02 posle podneCitat: Zoka Novembar 28, 2006, 01:31:48 posle podnee jasta je.. ne bi se vi pomakli ni bagerom Moram sad Deju muntati da ide sa mnom.. e da.. ko nas prima u goste Za mene je BG samo daleki san Kad je datum okupljanja, nisam uspio da nadjem koliko ima ovih silnih odgovora.....by the way, ne vjerujem ti Zoka, kakav si vozac izgubicemo se u Beogradu hahaha Izgubit cemo se u Beogradu.. jel seronjo Dobro.... tebe cu ja izbaciti na Bezanijskoj kosi.. pa ti fino pjeske... da se ne izgubis Cuj daleki san... ko da se ide na sjeverni pol... jel znas ti uopste gdje je Beograd Dejo? :twisted: :twisted: :twisted:
Pa kako kaze Dejo... zalutat cu u Beogradu, pa mozda zalutam do Subotice hm... jel to onda usput mjesta gdje zivi Pedja?