Citat: witchTo ce ostati tajna koju znamo samo mi koji smo tu vece bili u Extreme baru HehehheheUpravo tako, ako mene pitate necu vam reci ni za 1000 dinara ali za 1001 DA :wink:
To ce ostati tajna koju znamo samo mi koji smo tu vece bili u Extreme baru Hehehhehe
da konsultujem prvo moju generaciju-Witch sta kazes za ponudu,? E da je tu neko stucniji da mi kaze da privatim ili ne.....Mozda Pedjos sta mislis?
da i surcinci isprate dogadjaj..lepo je uzivo videti sa kime se redovno dopisujemo, meni super bilo..A za onaj predlog moze..po glasanju ostavite i adresu OBAVEZNO, dolazimo po neodazivanju i onda vodimo na plivanje, HAHAHAHA
Citat: bajic_zda konsultujem prvo moju generaciju-Witch sta kazes za ponudu,? E da je tu neko stucniji da mi kaze da privatim ili ne.....Mozda Pedjos sta mislis?..ma nemam pojma o cemu pricate..
Da dodarno obrazlozim moju odluku.Posto je strucnjak i veliki covek bodibildinga kao i znalac o ishrani rekao da nema pojma o cemu pricamo shvatio sam da si ti o Dionise rekao neki uopsteni pojam tako da bi me preevario a ja nism rodjen juce nego prekjuce...