JA NISAM DOSAO JEL ME VELIKI ZAJ.......HAHAHHAHAHAHAHHAHAH...ODLUCI JE SAM DA MAZNE ZA BG TAKO DA BUDE SIGRURAN DA JE BEZ KONKURENCIJE TAMO :twisted: :twisted: :twisted:
ALI NEMA VEZE..TO JE VELIKI I JA SE NAVIKOH NA TO VEC... :twisted: :twisted: :twisted: ....
E VELIKI VELIKI..DZAVOLICICU JEDAN
Hajde ne izvlaci se i ne prebacuj sad krivicu na Mr. Big-a :lol:
Bices kaznjen sto nisi dosao, kao i oni koji su rekli "da" pa se nisu pojavili
Svi oni koji zive u BG definitivno nemaju opravdanje za svoj nedolazak. Moglo se navratiti bar na pola sata, popiti kavu i ici dalje ako se vec ima tooooliko obaveza (cak i nedeljom).
No, nebitno. Bitni su oni koji su dosli, zar ne?
Evo i mene da se javim nakon sinocnjeg okupljanja.
Zaista je bilo lepo ... zezali se, glupirali, slikali ... jeste da nismo napravili zurku do sitnih jutarnjih sati, ali za prvo okupljanje bilo je odlicno
Lara i ja smo nakon vise od 3 sata druzenja sa curama i momcima (a ta 3 sata su mi proletela kao 3 minuta maltene, eto toliko mi je bilo dobro) odlucile da krenemo lagano ... iskreno, ne bih ni tad, nego bila sam gladna hahahaha. Dakle, za sledece okupljanje nosim sa sobom kuvanu piletinu bez zacina i neko povrce u posudicama
Drustvo je stvarno bilo kul, totalno opustena atmosfera (sto se meni jakooo dopada).
:hello2:
Velika pusa celoj ekipi od sinoc :blowkiss: