witchy, dobro ide za 6 sati 6 pozitivnih odgovora.Necete ti i Voja provesti vece uz svece.Imace ko da ih drzi. :lol:
Jel moze adresa od Extreme bar-a?Ocekujte mene i Natasu,dolazimo zajedno.
Citat: t1000Jel moze adresa od Extreme bar-a?Ocekujte mene i Natasu,dolazimo zajedno. E kamo srece... :cry: A ti pazi sta radis tamo,imace znas sta ti sledi kad dodjem u BG!! :wink: :roll:
eeee...kako vam zavidim, ja jesam iz nisha ali me to ne bi sprecilo da dodjem...al' poso moze, itekako, 16-og idem na poslovni put od 15-ak dana.......maler.....
Ja nisam video nikada uživo 95% forumaša pa ću doći, jer imam želju mnoge od njih da upoznam, tako da nema šta da ti je "trulo".
Citat: VojislavJa nisam video nikada uživo 95% forumaša pa ću doći, jer imam želju mnoge od njih da upoznam, tako da nema šta da ti je "trulo".pa ono,ako se vi ne znate onda može ipak je ovo obeležje godinu dana foruma i želeo bih da prisustvujem :*nego dajte cene pića tamo,kolko je vops,rakija i ostalo
Eeeee... :roll: Ja kad popijem kidam "katance i lance" kao King-Kong.A sta devojkama radim tek to treba snimiti. :wrestler38: