prvo KADA BUDETE IMALI VREMENA POGLEDAJTE CEO POST PLZ I DAJTE KOMENTARE DA LI JE OK ILI NE:(napomena radio sam ovu rotaciju u.h. sto je Pedja napisao i izdefinisao sam se super,sada krecem na masu do polovine aprila)
NAPOMENA: svaki skrobasti U.H. unosim pre 18h
Januar: plan ishrane: -1 obrok 100g ovsenih+50g whey
-2 obrok nakon 45 min 5 belanaca +3 zumanca +1 razana kifla
-3 obrok 200g pecene govedine +1 raz kifla + solja mleka od 0,5% mm
-4 obrok 100g badem ili orah + 1 banana(svaki 2-3 dan banana)
-5 obrok 2 kuvana krompira 45min pre treninga
-trening u teretani 1h max
-PWM (50g whey +30 g dex+20g maltodex)
-7 obrok (ovaj obrok ce biti raznovrstan) 200g b pil mesa ili 250g oslica ili 250g skusa +3-4 belanca + 75g pirinca
-8 obrok tunjevina u salamuri ili cu je prati + vlakna
-9 obrok (pola sata pred spavanje) -200 -250 g elle sira
e sad izracunao sam da je ovo otprilike oko 3000kcal,da li je to ok? (subotom i nedeljom cu dodavati malo vise u.h. i proteina),jednom u 7 do 10 dana bih ubacio neko parce pice ili neku cokoladicu ili tako nesto....(iskljucivo subotom i nedeljom),od polovine februara planiram da pocnem sa masom rotacije u.h. do polivne aprila (posle sve defka do leta),rotacija bi mi bila pon 300 uto 200 sre 0 cet 200 pet 300 sub 150 i ned 150,jer pon i petkom imam misice koje treba da doradim!
plan treninga: pon: -grudi(nista ispod 6 ponavljanja u seriji, do 15 serija max (3 do 4 vezbe),
-iskorak (4 serije , nista ispod 10 ponavljanja)
uto: -ledja(3-4 vezbe (mrtvo obavezno ali nista ispod 12 ponavljanja do 4 serije),sve ukupno do 20 serija)
-biceps(nista ispod 8 ponavljanja do 10 serija) 2-3 vezbe
sre: pauza
cet: -ramena(nista ispod 6 ponavljanja,12 do 15 serija) 3-4 vezbe
-triceps(nista ispod 6 ponavljanja,do 10 serija) 2-3 vezbe
-trapez (3-4 serije nista ispod 12 pon)
pet: noge
-sutiranje 3-4 serije(nista ispod 8 ponavljanja)
-cucanj 6 serija duboki(nista ispod 8 ponavljanja)
-iskorak 3 serije (nista ispod 8 ponavljanja)
-zadnja loza(masina) (svaki drugi trening nista ispod 6 ponavljanja 4 serije)
-listovi (5-6 serija,nista ispod 15 ponavljanja)
sub:pauza
ned:pauza
obavestenje(iskorak radim 2 puta sedmicno jer mi je bulja i noge i grudi slabija partija pa sam grudi stavio u pon. i iskorak + sam iskorak dodao petkom)(kardio bih imao 2 do 3 puta sedmicno,sve zavisi od vremenskih prilika da li mogu odraditi 20 min hiit ili 30 min lagano trcanje(ujutru ili posle teretane bih radio)
MOLIM VAS PROCITAJTE DETALJNO PA MI ODGOVORITE JER VALJA OVO SVE,PA POSLE TOGA 2 ipo MESECA IDEM NA DIJETU DA SE SKROZ ISTESEM,inace visok sam 185cm sad imam 80kg i nizak bf(vecinom na butinama i ledjima (donjem delu) i kukovima!!! molim vas kritike,hvala puno!!!