Rambo: ''Zvezda mi je u srcu, ali povratak za sada nije realan''
Da li je savetnika predsednika Zvezde Miodraga Antonijevića samo ponela slavljenička atmosfera posle osvajanja jesenje titule, ili je zaista bilo reči o povratku Ramba Petkovića u Zvezdu, tek sam fudbaler dan kasnije nije krio iznenađenje zbog takvih najava.
Navijači Zvezde su juče bili listom oduševljeni posle informacije o gotovo izvesnom transferu Ramba Petkovića u redove crveno-belih, ali na njihovu žalost, izgleda da od pompeznih najava Miodraga Antonijevića ipak neće biti ništa.
Fudbaler koji u Brazilu doživljava ''drugu mladost'' mogućnost povratka u Zvezdu ne smatra realnom.
''Ne bih to previše komentarisao. Nisam znao za tu mogućnost dok je nisam pročitao u štampi. Ne bih da ubijam iluziju navijačima Zvezde, ali moj povratak u ovom trenutku nije realan, iako mi je Zvezda u srcu. Istina je da sam razgovarao sa čelnicima Zvezde, ali ne mnogo o poslu. Samo smo slavili jesenju titulu, ne znam šta više da kažem'', poručuje Petković iz Niša, gde se trenutno odmara.
Kao nešto realniju, Petković ističe mogućnost da Zvezdi pomogne oko angažovanja nekog drugog igrača iz brazilske lige.
''Kada se budem vratio u Brazil početkom januara, pozabaviću se tom temom i otvoreno ću reći da li mogu da Zvezdi obezbedim kvalitetnog igrača, koji bi bio pravo pojačanje. Trenutno sam na odmoru, uživam sa porodicom i ne razmišljam previše o fudbalu'', kaže Petković u izjavi listu Press.