Niko vise ne radi noge?
Cuj ne radi, pa to mi je omiljeni trening
Sto se tice tvog treninga, vrlo rado bih ga odradio, recimo s nekim kao ti, ili ako se desi jednom s tobom, jer sam ako radis svaka cast, ja ne bih mogao.
http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1597Ali evo jos jednom :
Zagrejavanje na biciklu + 2 serije ekstenzije po 20 ponavljanja.
1. Cucanj, skroz duboko, serija 5, ponavljanja 16 -20/10-16/ min 10-12/ i zadnje dve kilaza je vec malo jebenija, pa ne idem skroz duboko, do pozicije sedenja minialno, nize koliko mogu.
2. Presa ili Hack Squad, prve 3 serije idem na tezinu, sa malo sporijim ponavlljanjima, min 8-10 ponavljanja, a cetvrtu seriju mi neko skida ploce i idem na koliko mogu, znaci dok suze ne krenu.
3. Nozna ekstenzija 3 serije, sa zadrzavanjem na vrhu 2-3 sekunde
4. Zadnja loza, ekstenzija, 4 serije, zadrzavanje na vrhu, i polako vracanje u prvobitni polozaj (dakle misic je konstantno pod kontrakciom)
5. Listovi, 2 vezbe po 3 serije.
Nekad mesto prese ubacim Hack i to Milos Sarcev Style, sa sporim spustanjem i kasnije zadrzavanjem 2 sec pri dizanju i spustanju.
Sutra recimo planiram odraditi gore navedeno, samo pre listova cu odraditi cucanj, znaci na kraju quads-a, da icedim sve iz sebe.