Ovako, ja da bih doveo u simetriju gornjeg i donjeg dela radim dva puta nedeljno noge, jedinu partiju misica koju radim tako. Prvi trening mi je sa klasicnim dubokim cucnjem, iskorak, pa opet cucanj( manjim tezinama naravno), pa onda nozna ekstenzija. Kada izvodim cucanj trudim se da se ne zadrzavam u gornjoj poziciji, nego odmah idem usporeno dole, pa na gore brzo, pa polako dole, ne ispravljam skroz noge u gornjoj poziciji jer tako se manje opterecuju kolena (manje stradaju meniskusi), eto nema neke filozofije samo squat dok ne padnes na guzicu. Drugi trening mi je vise baziran na zadnjoj lozi i listovima, za butine odradim noznu ekstenziju bez cucnja. Ostale vezbe dead lift, iskorak, leg press. Eto tako ja radim, ma radi kako hoces samo ih ne zapostavljaj, butine su zeznute treba vremena, cetvoroglavi misic, treba to naterati da raste, osim ako nisi genetski freak. A da bez bandaza za kolena ne radim nikad, jer me ubiju kolena posle od velikih tezina. Eto, upravo se spremam da idem noge da odradim danas. Pozdrav