trebaju li neki antiestrogeni uz taj pam sprej?
Citat: H2SO4 Septembar 20, 2006, 01:51:53 posle podnetrebaju li neki antiestrogeni uz taj pam sprej?..HAHAHHAHAHHAHA...TO KRALJU...NE TREBA NISTA..NE TREBA NI DA VEZBAS..NISTA..SAMO PECES MESTO SA TIM I RASTE MI ZAVRSISI NA MR O...
Citat: Pedja_Petrovic Septembar 20, 2006, 01:59:30 posle podneCitat: H2SO4 Septembar 20, 2006, 01:51:53 posle podnetrebaju li neki antiestrogeni uz taj pam sprej?..HAHAHHAHAHHAHA...TO KRALJU...NE TREBA NISTA..NE TREBA NI DA VEZBAS..NISTA..SAMO PECES MESTO SA TIM I RASTE MI ZAVRSISI NA MR O...Jel i ovo da podebljam Pedja
Rocky, iznenadjujes me. Gde ga nadje majke ti?
obavesti nas obavezno....be3z toga ne ide3 jbg..
KUPI TEFLON TAVU-TEFAL I NETRIBA TI NIKAKVO ULJE TAVA JE ZAKON JAJA BACIŠ NA NJU I KO DA SU PEĆENA S ULJEM ZAKON!!!!!ZATO MI JE 24 H U POGONU!!!
Citat: fitness_instruktor Jun 13, 2006, 10:57:46 pre podneKUPI TEFLON TAVU-TEFAL I NETRIBA TI NIKAKVO ULJE TAVA JE ZAKON JAJA BACIŠ NA NJU I KO DA SU PEĆENA S ULJEM ZAKON!!!!!ZATO MI JE 24 H U POGONU!!!Kupio sam ga pre par dana. Ne znam sta da kazem EXTRA. Ne treba ti nista od ulja. Ne lepi se nista. Tiganj je bruka. KAd zavrsis nema malytretiranja samo malo speres i vec je cist. Svanulo mi od kad sam ga uzeo.