Ako je i tebi uzrok, kao gore nekom pomenutom, mozes uzeti enzime za poboljsanje varenja u apoteci..e, sad da li se oni zvali "Easy digest" ili bilo kako drugo...svejedno je
hvala ti druze i ja sam razmisljao da odem u apoteku sutra to cinim poslije faxa
Citat: The_Bulldog Decembar 10, 2009, 06:15:07 posle podneAko je i tebi uzrok, kao gore nekom pomenutom, mozes uzeti enzime za poboljsanje varenja u apoteci..e, sad da li se oni zvali "Easy digest" ili bilo kako drugo...svejedno jehvala ti druze i ja sam razmisljao da odem u apoteku sutra to cinim poslije faxa
Citat: BuKi_pit Decembar 11, 2009, 12:14:48 pre podneCitat: The_Bulldog Decembar 10, 2009, 06:15:07 posle podneAko je i tebi uzrok, kao gore nekom pomenutom, mozes uzeti enzime za poboljsanje varenja u apoteci..e, sad da li se oni zvali "Easy digest" ili bilo kako drugo...svejedno jehvala ti druze i ja sam razmisljao da odem u apoteku sutra to cinim poslije faxa sto bi to skupo placao u apoteci kada imas mnogo vecu kolicinu u bilo kojoj radnji suplemenataimas Super Enzimes,Acidophilus 2 Billion,Apple Pectin,Papaya Enzymes,