Evo i ja da malo prokomentarisem taj famozni mec, mislim da niko nema prava da kaze da je mec bio los naravno ako izuzmemo zavrsetak, Bugarin odlican i ako je pre dva dana otkazao mec ipak je juce potvrdio dolazak i pokazao zasto do sada nije porazen, mec sigurno nije bio namesten kako se spekulisalo sto je Drakov najbolje pokazao i prebio doticnog! Sto se tice Kristijana pokazao je svoju veliku fizicku snagu sto nadam se niko ne moze da ospori ali je takodje pokazao veliku kondicionu nespremnost, sto se tice prsta stvarno je polomljen video sam licno u svlacionici, ne mogu da kazem da je od ujeda pre ga je sam polomio u pokusaju nekog udarca... Bugarin je stvarno dobar borac, pored tolikog psiholoskog pritiska koji je vrsen na njega pokazao je velika m..a i veliko srce sobzirom da do granice ima mnogo mraka...
Ostali mecevi dobri!
Iskreno ,ali moram reci....mec je odvratan....jer je dosadno gledati borbu u kome konstantno jedan borac prebija drugog....u ovom slucaju Bugarin Kristijana.........
-Publika je dosla da gleda MMA...jer zna neko koji je to sport uopste? Publika nije dosla da gleda
ULICARA koji se bije,vec sportiste i borce.....moze li mi neko reci koliko on trenira MMA 3 ili 4 meseca (mislim da nije ni toliko) ?
Da li si siguran da mec nije bio namesten?
1) Zasto je Kristijanu svaki put "SLUCAJNO" ispadala guma kad god bi se nasao u nepovoljnoj poziciji?
2) Zasto je arm triangl prekinut iako je Bugarin mogao da udavi ladno Kris.odatle?
3) Zasto je Bugarin podignut iz mounta?
4) Zasto nije Kris.opomentu za sve nelegalne udarce?
Kao prvo, ne zelim ni sa kim da se svadajm ili raspravljam... samo zelim da kazem da sam bio sa caletom kod Kristijana u svlacionici... Prst mu nije gricnut ili sl. vec je ugrizen do koske (bukvalno)... Kao drugo mislim da malo preterujete sa prozivanjem, pa aman ljudi tek mu je druga borba... kako bi se iko od nas snasao u tom ringu u tek drugoj po redu borbi... a na kraju draze mi je da on pobedi nego neki tamo Bugarin...
Da li ti smatras da nekome moze biti ugrizen prst do koske,a da osoba koja je ugrizla ,nosila stitnik za zube?
Kao prvo, ne zelim ni sa kim da se svadajm ili raspravljam... samo zelim da kazem da sam bio sa caletom kod Kristijana u svlacionici... Prst mu nije gricnut ili sl. vec je ugrizen do koske (bukvalno)... Kao drugo mislim da malo preterujete sa prozivanjem, pa aman ljudi tek mu je druga borba... kako bi se iko od nas snasao u tom ringu u tek drugoj po redu borbi... a na kraju draze mi je da on pobedi nego neki tamo Bugarin...
Slazem se u potpunosti s tobom bolje da pobedi Srbin nego Bugarin. A i da li ste stvarno mislili da ce Kristijan da dozvoli da izgubi mec od nekog Bugarina u sred Srbije.
A ti nemoj da prenosis svoj nacionalizam ovde...BOLJE NEKA POBEDI ONAJ KO JE BIO BOLJI.........