Evo komentar sa drugog foruma od momka koji je prisustvovao događaju.
Evo stigoh konacno,jos pod utiskom eventa....Kao sto Djoni kaze 1500 je prisustvovalo eventu (ali zaista,nije kao ono u Zurnalu napisu: FK Finklovac protiv FK Treginci prisustvalo 200 gledalaca, a nije bio ni jedan....znaci ovde je stvarno bilo toliko).....atmosfera je bila dobra,borbe su se radile u ringu
1.mec
Sekulic "Ludi Plesac" Srdjan vs Ivan Brguljan.....nisam znao da Srdjana zovu ovako i zaista su ga tako najavili Nisam uspeo da ispratim celu borbu,jer sam pomagao Iliji da se zagreje u svlacionici....mec je uglavnom proveden u stand upu,bila je lepa razmena udaraca s obe strane,par pokusaja rusenja Sekulica od kojih mislim da je jedan prosao....oboje su pokazali izuzetnu borbenost. Pobeda Sekulica na odluku Sudija
2.mec
Ilija Loncar vs Goce Sandovski.....Goce se zalece na Iliju gura na konopce...Ilija u pocetku dobro brani takedown,Goce uspeva da ga obori,valjanje u parteru Ilija bezi u kornjacu,rola se i Goce prelazi u mount i tako jedno 3-4 puta Ilija bezi iz mounta u back mount ili sprolowani back m. dok Goce nije uhvatio seriju udaraca i sudija prekinuo.
3.mec
Dragoljub "Joksa" Joksovic vs Stromanja.....mec koji je dobio najveci aplauz publike...Joksa se razmahao u svom stilu....cak je bilo i malo partera cini mi se da je Joksa u pocetku bio malo pogodjen,kasnije se razmahao i ispogadjao protivnika...borba je iz klinca presla u parter gde Joksa zauzima mount i GnP primorava protivnika na predaju
4.mec
Emil Zahariev vs Sasa Lazic....Emil odmah na pocetku pokusava da rusi Lazica,ali Lazic ustaje i dobro se brani za to vreme dobro je pogadjao Emila,tokom jednog obaranja oboje su isoali iz ringa i pali na parket,sreca pa se nisu povredili....lepo se branio od takedowna i na kraju mu je jedan dobro prosao i Emil mu hvata nogu i zavrsava ga na achilies lock.
5.mec
Bugarski borac vs Kristijan Golubovic...kristijan se zalece na protivnika ,ali protivnik zna da udara i pogadja dobro kristijana,kristijan pronalazi spas u klincu...posle par klinceva Bugarin pocinje da radi prljavi box i to dobro.....kraj runde Golubovic vidno ispogadjan...a nisam primetio da se Bugarin nesto umorio,moglo se videti po njegovom disanju.....pauza izmedju rundi koja traje mnoooooooooooooooooooooooooooooooogo duze nego sto treba,znamo zasto.....krece sledeca....Bugarin pogadja,nekim guranjem zavrsavaju u parteru...gde u tom momentu Kristijan pokazuje prst(na ruci) sudiji i momentalo disfalifikuju Bugarina zbog navodnog "ujedanja"....publika ustaje i pocinje naglo da zvizdi....Bugarin vidno iznerviran napusta ring,Kristijan grabi mikrofon i govori kako je spreman da mu da revans bilo kada,u tom momentu publika pocinje jos glasnije da zvizdi i pocinju da ga gadjaju flasama,lete flase na sve strane,a po ringu najvise.....kristijan dobija pojas i vraca se u svlacionicu sa oko 8 telohranitelja...sve vreme ga prate gomila napaljenih klinaca koji hoce da se slikaju s njim,cak su i neke klinke bile tu sve srecne da se slikaju sa njim....................tokom stajanja kod ulaza cuo sam razne komentare ljudi kako vise nikad nece doci da gledaju nesto slicno
Inace bas sam se fino ispricao s Radosem, a i sa Brguljanom koji je jedna ljudina,sportista i divna osoba,svaka mu cast.
VAZNA NAPOMENA: dok su stajali u stand upu,bugarin je imao PUN arm triangl,ali ponavljam PUN....sudija je MORAO da prekine to i vrati ih na sredinu zbog neaktivnosti cak mi se cini da su Bugarina podigli iz mounta jednom
VAZNA NAPOMENA Br.2 : za vreme meca komentator je glasno uzviknuo KO JE REKAO DA SU ULITIMATE FIGHT MECEVI NAMESTENI (NE MMA). A publika je to pozdravila ovacijama.