Evo i mene da se javim...
Najpre hvala svima na cestitkama i na podrsci.
Pre nego opisem nase utiske sa takmicenja, odmah da kazem nesto i u vezi nekih stvari koji imaju veze ali su totalno nepotrebni kao komentari za ove nase postignute rezultate.
Da li ce i koliko neko da prizna nase rezultate ili ne, broj takmicara, rang takmicenja i kategorija.... totalno je nebitno u celoj ovoj prici. Otisli smo tamo da prodjemo rezultatski sto bolje mozemo i u tome smo 100% uspeli.
Bugari su na kraju za nas prokomentarisali: "Mi smo dosli ovde sa pet takmicara i planom od pet medalja a nismo osvojili nista. Vi ste dosli sa tri takmicara bez vecih ambicija i uzeli ste isto toliko medalja"
U zvanicnom izvestaju pise i to ostaje, da je na Sv, prv. u Spaniji 2009 takmicari Srbije osvojili tri medalje.
U body fitness-u Ljuba Pantovic je nastupila u svojoj najboljoj formi i malo je trebalo da pobedi favorizovanu domacu takmicarku.
U OPEN body building kategoriji osvojena su dva najsjajnija odlicja i slusala se HIMNA SRBIJE.
To je prvi put u istoriji Srpskog BB da se slusala nasa himna na nekom Svetskom prvenstvu IFBB
Planski smo, smisljeno i uz dogovor ekipe otisli u ovu kategoiju upravo iz gore navedenih razloga tako da ne stoji prica da nismo mogli u classic i sl...
Kao sto ste i videli po rezultatima, ovogodisnje prvenstvo je proteklo u znaku "sloma " proslogodisnjih sampiona gde nijedan od njih nije mogao da odbrani titulu a mnogi od Evropskih prvaka nije mogao ni u finale da udje tako da smo mi znali sta nam je ciniti u datom trenutku.