Auuu kakva tema ..
o njoj bi se bas moglo svasta napricati hehehehe.
Meni se ponekad javljaju upitnici iznad glave, zbog ponasanja odredjenog momka, pa se onda preispitujem da nisam mozda ja nesto rekla, uradila ... Evo konkretnog primera, bas mi se to desava zadnjih par dana, pa da vidim da li i vi mislite ono sto i ja
Neko vreme gledali smo se neki tip i ja, no kako nikog nisam znala ko ga poznaje, mislila sam da nema sanse da se ikad upoznamo a kamoli sto drugo, no decko me je jednom prilikom iznenadio. Prolazila sam kraj radnje gde radi, video me je, usla sam u obliznji Cmarket, i nakon kupovine, vidim njega kako stoji ispred ulaza. No, otkud znam koga ceka ... Krenem svojim putem, i nakon par sekundi cujem glas: ja se izvinjavam, blablabla, mozemo li se upoznati ...? Decko se okurazio, "napao" hahhaha, ali vrlo kul, i pristojno. Otpratio me kuci, razmenili brojeve ... ma bas super
Nije odmah nazvao, da ne bih ja (valjda) pomislila da on trci za mnom, ko ce ga znati, ali i to je ok. Da skratim pricu, videli se jednom, dvaput, sve ide ka tome da zapocnemu vezu, vidi se da mu se bas svidjam ... Odjednom, ne javlja se. Hahahhahahaha. I sta da cura pomisli? Ok, mozda ima obaveza. No, i kad se ima obaveza, moze se nazvati, poslati sms ... Ili se desilo to, da cim sam pokazala interesovanje, prestala sam biti "nedodirljiva" pa vise kao "lovina" nisam zanimljiva?? Decko ima 30 godina, dakle nije dete definitivno.
Malo mi jeste glupo sto ovako otvoreno o tome pricam, no bas me interesuje sta vi mislite o gospodinu xy