Ma naravno da ne vjerujem.
Meni je Icke jako zanimljiv, ja sam procitao 3 njegove knjige od koje svaka ima po 700 stranica i covjek jednostavno ide u detalje u tim svojim knjigama i obuhvaca sve sfere zivota od toga tko smo mi, koju mi ljudi moc posjedujemo, a da je nismo niti svjesni,pa od ove New Age propagande,o reptilima koji nas vec vrte eonima godinama i nasu svijest drze samo u pet osjetila sto je tek samo jedan djelic nasih beskonacnih mogucnosti u ovom svijetu vidljive nam svjetlosti itd.
Ljudi se uvijek uhvate tih reptila kada pocinju ismijavati Ickea, ali one cinjenice koje on iznosi u knjizi o reptilima stvarno ima nekog smisla i to puno, puno veceg nego npr. price u Bibliji koje su stvarno po meni bajke.
To ti je stvarno opsirna tema, ali nazalost ne mogu ti je tek tako objasniti jer bi morao cijeli dan i cijelu vecer pisati.
Ono sto on samo dovodi u pitanje su te kraljevske obitelji, tj. od kuda njima pravo da se nazivaju kraljevima, princevi, i te aristokratske obitelji.I kada ides malo istrazivati stvarno se dode do zakljucka da te kraljevske krvne loze u stvari potjecu jos od starog babilona i oni se nazivaju bogovima jer su sisli sa neba (to takoder ima na sumerskim plocicama i na tim plocama se cak temelji cijela biblija samo sto je u bibliji cijela prica izokrenuta) i krizali su se sa tim bogovima tj to su bili reptili i oni se smatraju bogovima samo zbog svoje drukcije DNK strukture, a to se opet sve temelji jer u Africi samani imaju iste price, pa onda u Australji, imamo te simbole zmija, reptila na nekim crkvama, gradevinama itd itd itd.
Kuzis sve je to povezano kada se ide malo istrazivati, a
daleko od toga da ja u to vjerujem (ono u sto ja vjerujem je ljubav), nego sve to ima nekakvoga smisla.
Ai sve ovo sto David pise i govori su pricali i drugi , ali ne bas tako detaljno pa ih vec odavno nema.
I da ljudi se cude kako je moguce biti shape-shifter.Ali ljudi su uvjereni da je ovaj svijet cvrst, tj da je solidan, ali ovaj svijet je napravljen od atoma,a atom upce nije solidan, tj. nije cvrst nego je prazan. ( to ce ti reci svaki kvantni fizicar o atomu)
Evo malo pitanje kako je to moguce?
Uvjeri ljude da je ovaj svijet cvrst i ismijavat ce sve ostalo van svoje percepcije pet osjetila. Zavadi ljude jedan protiv drugoga pa njima vladaj.