Citajuci ovu temu ,slushajuci vas i doktorre ne znam vishe u shta da verujem.Sve ono moje znajenje,koje sam stekao od kad sam poceo da idem u tretanu,koje sam dobio od svog intruktora,koje sma procitao ovde na forumu,i na drugim forumima,poljuljalo je mishljenje jednog poznatog lekara u GM-u(necu da imenujem kog),kada mi je rakao da protein i kreatin unoce neke smetnje u organizmu,da se deshavaju srcane aritmije,otkazuju bibrezi i sl.Kada sam otihsao kod jednog drugog lekara,pitao sam ga da li mogu da uzimam suplemente(konkretno,protein i kreatin),odgovorio mi je da meni sad ne treba kreatin(,nije mi rekao da ne valja,niti da je shtetan samo mi je rekao da mi to sada ne treba(iako sam posle saznao da on kupuje suplemente za fudbalere).Kasnije sam sreo jednog diplomiranog hemicara koji mi je rekako da ta sredstva,izazuvaju rak,ne odmash nego posle pitaj racq koliko godina,i da su krajnje shtetna.Najgorer od svega shto je to sve doselo da mojih roditelja,po mi ono sad ne daju da koristim bilo shta od suplemenata.Pomozite jednom krajnje zbunjenom clanu