Ljudi ne znam sto se toliko uzbudjujete, evo kako ja gledam na sve ovo.
Ako imas auto marke Ford mozes da ides u fordov servis da radis kocnice na primer,
a mozes i u neki univerzalni.Samo u univerzalnom servisu
mogu da ti isfusare zaseru ti nesto svasta tako da to i nije pametno
Mozes da odes i u opel-ov ili mazdin servis al ce da te ismeju i kazu ludace pali
Da se priblizim temi.
Kad te boli zub ne ides kod dermatologa a kad te boli stomak ne ides kod psihologa itd...
Od pedijatra trazis uput i recept a ako te on leci(((Samo u univerzalnom servisu
mogu da ti isfusare zaseru ti nesto svasta tako da to i nije pametno
)))
Jasno ti je
Sto se tice vadjenja krvi ja sam dugogodisnji dob.davalac zadnja dva puta sam dao krv
(pio kreatin, Whey i amino)sve regulare nije bilo u upitniku tih pitanja a nisu se zalili
bilo im sve ok
sto je dzabe i Bogu je drago
Tako da stvari su proste znamo da pisemo citamo tu i tamo i da sabiramo
A sto se tice stetnosti unosenja puno proteina evo kako bi trebao da ramislja laik pocetnik
mali Djokica da kazem
Citiram vest koju je neko preneo na nas sajt nedavno
"Tijekom press konferencije za Hulkamaniju u Sydneyju Ric Flair (60) bacio je stol na svog rivala u ringu Hulka Hogana (56) i ozljedio ga, prenosi Herald Sun.
Penzioneri od preko 100kg se tuku jel da(tuku pod znacima navoda ali vratolomije koje izvode u ringu su za X2 respekt) ...56 i 60 godina, znamo i kako izgledaju
a ako oni ceo zivot nisu unosili brda proteina ne znam ko nije pa mail Djokica neka sam zakljuci...
Prijatno jutro ili dan