Alistair je u odlicnoj formi, ali po MMA pravilima, po K-1 pravilima ove godine ima 1-1, ali zaista strasan borac, veoma kompletan i ne bi bilo iznenadjenje da osvoji ove godine, sto bi mi i bilo drago.
Hari je zaista u naletu i sigurno da ima veliki motiv posle proslogodisnjeg finala, samo da pripazi na temperament. Mislim da, kao ovako mlad borac, moze da u svojoj karijeri upise koju K-1 titulu, jer je neverovatan potencijal.
Le Banner, kao jedan od najboljih, a mozda i najbolji borac koji nije uzeo K-1 titulu, sumnjam da ove godine moze da dodje u situaciju da to ostvari, narocito u ovakvoj konkurenciji sa takmicarima koji su u odlicnoj formi, a prvi protivnik mu je covek od koga je tri puta gubio. Mnogo mi je drag borac, ali mislim da je njegovo najbolje vreme proslo, voleo bih da gresim.
Tu su i dva momka koja su vec uzimala ovu titulu, ali ni jednog nesto narocito ne volim, Semmy-ja zbog nacina borbe, a Remy-ja zbog onog "filmskog festivala" od prosle godine, a i zbog nekih situacija pre.
Mislim da Errol Zimmerman, Ewerton Teixeira i Ruslan Karaev imaju najmanje sanse, but who knows...
Bilo kako bilo, ja cu navijati za "lose momke" - Badr Hari & Alistair Overeem!
P.S. Od 8 boraca - 5 Holandjana!
Od 16 finalnih turnira - 13 uzese Holandjani, i verovatno ce nastaviti dominaciju.
Eto, moje veoma skromno misljenje, koje ne mora nista da znaci!
Pozz!