iskreno sto se tice toga sto te ispitujem u vezi savjeta za 5 put tj. program je samo iz razloga jer mi nije odgovarao ni jedan od tih 5-o dnevnih programa ne zbog obaveza nego jednostavno zbog ucinka itd...pa zato ovdje pitam direktno da mi iz prve ruke savjetujes jedan kvalitetni 5-o dnevni progr. ako vec toliko zagovaras 5-o dnevni program...hvala unaprijed
Marko, opet bih ti predlozio da sednes i citas forum...bez ikakve lose misli ti ovo kazem.
Zasto...zato sto spominjes da ti nijedan 5-o nedeljni program nije imao ucinak. Time mi nista ne govoris. Jer napredak zavisi od ishrane, suplemenata, odmora, sistema treninga, tehnika izvodjenja vezbi, primenjenih tehnika na treningu...ako cemo i detaljnije..od desavanja u tvom zivotu, tj. psiholoskog stanja..opste je poznato da stres tera telo na lucenje hormona koji bas i nije pozeljan za misicie...i sl. Tako da..posto mi ne znamo..sta si jeo, kako si trenirao, odmarao, ziveo i sl..na osnovu samo jednog malog tockica (5 x nedeljno sam trenirao) niko pametan ti ne moze reci...e da, taj 5-o nedeljni trening nije za tebe...Ti se mozda vrtis u krug. Mozda imas losu ishranu, pa cim telo malo zapne sa dobrim treninzima, pocinje da "propada" jer nema podrsku u ishrani..ili necem drugom. Tako da ne bi bilo lose da pregledas forum o ishrani, suplementima, treningu, mislim da ima i po neki clanak o odmoru..i sl. Pa da stavis prst na celo i probas da utvrdis gde sve gresis..ili ako ti je lakse..gde sve mozes napraviti napredak. Kad to postavis na mesto, prvo u glavi..onda je red na primenjivanje toga.
Sto se tice 5-o nedeljnog treninga...evo ja ti mogu dati predlog jednog koji je dosta rasprostranjen i korektan je.
Grudi
Ledja
Noge
Ramena
Ruke
Vikend odmor
Da li ce on tebi pomoci...rekoh ti vec od cega ti zavisi..jer ako nemas sredjenu ishranu, a krenes muski da treniras..pa, naravno da ces stagnirat ili cak i propadati...tu nije nista novo.
I Marko..nisam ja taj koji zagovara 5-o nedeljni program..on se sam poodavno iskristalisao kao jedna dobra opcija..naravno, ne i jedina..
I ovo kad kazes da treniras kod kuce...ne znam na sta to lici...siguran sam da bi ti u teretani bilo vise izbora i opcija..e, sad izvini ako gresim..ako te sve mogucnosti imas i kod tebe kuci. Drago mi je da imas volju..bez nje nista.