sto se tice staza treninga 5,5 godina, a to sto si rekao da moj prethodni trening nije valjao pa nije da mi nije valjao ali znas i sam da s vremenom treba mijenjati program, trenirao sam ja i sistem 5 puta tj tipa prsa ledja odmor ruke noge ramena odmor i jos dosta toga sam probao, ali koliko citam zasad ispada da je najbolje 5 puta tjedno po jednu grupu kvalitetno odraditi...nadalje sto se tice vjezbi za prsa ugl radim: kosi bench, ravni potisak bucicama i propadanja, a i ostale vjezbe rotiram iz tjedna u tjedan da se zna, za ledja ugl veslanje sjedeci, zgibovi i mrtvo, za triceps potisak prema dolje na latu, jednorucno povlacenje prema dolje obrnutim hvatom, french press itd, biceps radim 21 s, koncentracijski pregib, hamer pregib, sto se tice ramena radim sve za ramena, ali sam zbog ovog programa ubacio samo 2 vj za njih, za noge klasika cucanj, leg press, leg curl, iskorak...sto se tice tempa 1 0 2, sto se tice ponavljanja i njih mijenjam s vremena na vrijeme...eto to bi bilo to otprl. e sad mene zanima znaci jer bi mi na duze vrijeme (4mj) odgovarao sistem 5 puta tj i kako da to rasporedim po vasoj preporuci...