Posto mi je sada raspusti i necu da treniram split od 4x sedmicno nego 5x do sada je ovako bilo.
Grudi biceps
noge
odmor
rame triceps
ledja
a sada bi napravio da ide ovako ,posto je pedja dosta pricao o tome da je bolje raditi svaki misic posebno tako cemo nesto i napraviti!
Grudi
Ledja
Noge
Ramena
Ruke
Vikend-odmor )ovako ce biti ako pravim da mi vikend bude odmor),grudi i ledja su mi blizu sto ne smeta,ruke sam odvojio i od ledja i od prsa,ramena sama!!
a ako budem hteo da vikendom radim i da imam jedan dan odmora u sedmici ice ovako
Noge
Grudi
Ledja
Odmor
Ramena
Ruke
Odmor
Sta mi predlazete prvu ili drugu varijantu!?
Da li imate neki savet tj kako sam rasporedio misice po danima,msm da je dobro!?
Trece ruke bi radio u super serijama,da li stalno moram ih raditi u super serijama,ili nekad mogu odraditi klasicni trnining 3 vezbe biceps ,3 vezbe triceps,,,to isto me interesuje za noge ,ledja,prsa, da li da ubacim nekad super serije kao sok misicu,ili da stalno radim u ss,ili da kombinujem nekad ss,nekad klasicni trenign sa 4 vezbe u 4 serije...
Takodje za ramena,da li mogu raditi vise od tri vezbe,posto ako budem radio samo tri vezbe u 4 serije to mi je prekratak trening,ili da i tu ubacim neke modifikovane pedjine rotacije,ili da radim vise vezbe,takav trening za ramena sto bi radio mozda bi licio na ovako sta za prednji deltoidi potisak bucicama sjedeci ,(ili mozda neki potisak na smitu,ili military press sa sipkom iza ili ispred)-da li je dovoljna jedna vezba za prednji deltoid,pa onda ide sredni deltoid tu bi radio dizanje bucica napred,ili odrucenje sa bucicama uglavnom menjao bi uglove da pogodim sto vise misicnih vlakana,i za zadnji deltoid letenje u pretklonu,uglavnom razne vrste letenja,.e sada da li da radim po jednu vezbu za svaki deo ramena ili sta mi vi predlazete???